BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2009, 07:40 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Location: NY
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default storm and java?

Please Login to Remove!

I have a question...when i go to forum sites on my bberry, i have to have java enabled to load the site, but in order to post in a thread i have to go into the settings and disable java. it's a real pain in the butt, but i do go to forums a lot...is there any easier way to do this? the forum is through Yuku, if that helps thanks!
Offline  
Old 05-20-2009, 08:11 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App6+
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 52
Thanked 777 Times in 737 Posts
Default

What sites are you asking about? I have never had that issue come up for me.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 05-20-2009, 08:14 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Location: NY
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

it won't let me post a link cause i just joined, but its the Kelly Clarkson Express website
Offline  
Old 05-20-2009, 11:30 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Location: NY
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have to enable it to see pictures on the site. like the site works without java on so its not a total lose situation, but if i want to see any images or anything that are posted i have to enable the java then disable to post.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.