BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-23-2009, 12:28 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Service Issue

Please Login to Remove!

Is anyone having this trouble with the Blackberry Storm software version .132? I will have to restart or pull the battery out to get the service back so I get my email and can use the web and the web based applications. I will tryu to surf or check scores or whatever and the blue progress bar will load slowly, then get to really slow and then nothing. When I pulled the battery and restarted, I got a ton of email that never made it to the phone and everything finally started working again, but it does do this at least once a day and I have to pull the battery a few times a day because of this. Anyone having this issue? Importantly, does anyone have a fix for this?
Offline  
Old 05-23-2009, 07:09 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (9530; (I'm mobile) MF231; 35h)

I never had that issue with .132
Offline  
Old 05-23-2009, 09:45 AM   #3 (permalink)
Stuck In The '70's Mod
 
ndub33's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: The 'burbs east of Seattle.
Model: 9810
Carrier: T-Mobile
Posts: 7,599
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Was this an issue prior to loading .132?

Reloading the OS may help.
__________________
1st Step in Troubleshooting: Do you have a BlackBerry Data Plan?
2nd Step in Troubleshooting: Pull the Battery.
Offline  
Old 05-24-2009, 11:18 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No it wasn't a prior issue. I woke up today and noticed that my emails were not on my phone or Facebook or text messages. So I did a quickpull and then I got all my messages. I am getting a little tired of this. This Blackberry has given me more trouble and woes than anything I have ever owned. And reloading the OS? What, I have to reload the OS and put all the applications and email addresses back in if I reload?
Offline  
Old 05-25-2009, 04:28 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Any help here would be nice.
Offline  
Old 05-25-2009, 04:42 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am done with this phone. I am tired of pulling the battery to get the service to work. I can make calls fine, but the web features will not load. I am not going to reload the OS. Someone send me .141 and I will see if that works. I have Verizon.
Offline  
Old 05-25-2009, 05:30 PM   #7 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,796
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

Return it.
Offline  
Old 05-25-2009, 07:39 PM   #8 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by project86 View Post
I am done with this phone. I am tired of pulling the battery to get the service to work. I can make calls fine, but the web features will not load. I am not going to reload the OS. Someone send me .141 and I will see if that works. I have Verizon.
Why should someone send you .141 when you can find it for yourself?

From your previous posts in other sections, it appears to me that a BB, at least the 9530, is not the device for you.

What were you using previously? Maybe you should go back to that?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 05-26-2009, 03:30 AM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just because a person is having an issue with a faulty phone or software it must "not be for you"? If RIM comes out with a new OS that is stable and works then I am sure I will be fine. But don't assume that a phone is not for someone just because they are having issues with it. I had major issues with the Voyager, way different phone, is that phone not for me either? I've had issues with the OS, not the phone. I have had issues with Windows Vista and XP and the other operating systems down the list, but it doesn't mean that Windows is not for me. My problem is software, not hardware. I don't care for beta and I rarely ever download beta. But the Storm was just too slow and sluggish for my tastes. I liked .132 but it had issues. I went back down to .75 and now I will wait until RIM releases the final update.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.