BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-09-2009, 04:36 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Flyeboy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Johannesburg
Model: 9500
OS: 4.7.0.122
PIN: 2OD3F5CE
Carrier: Vodacom
Posts: 113
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Messenger alert new message

Please Login to Remove!

No matter which tone i choose the alert will not play. Is there a way to only restore the alert that might be corupt or do i have to load s/ware from scratch.

Done the reboot and battery pull already..

Thx
Flye
__________________
Flyeboy
There's a fine line between genius and insanity. I.... have erased this line!
Offline  
Old 06-09-2009, 05:04 AM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,733
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

When you go into desktop manager and select backup, there is an advanced tab. From there you can select individual databases to clear. What you want is the profiles database. Not saying that will fix your problem, just that's the answer to your question. But it will result in your profiles being reset to defaults. If that doesn't fix it, then it would seem it's the app.
__________________
- Ira
Offline  
Old 06-09-2009, 05:13 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Flyeboy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Johannesburg
Model: 9500
OS: 4.7.0.122
PIN: 2OD3F5CE
Carrier: Vodacom
Posts: 113
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

lemme start with profiles... thx.. will let you know if it was that. I don't think it's the app as when i go into profiles and choose any ringtone or tone and press the test button..... nothing... dead silence.
__________________
Flyeboy
There's a fine line between genius and insanity. I.... have erased this line!
Offline  
Old 06-09-2009, 07:03 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Flyeboy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Johannesburg
Model: 9500
OS: 4.7.0.122
PIN: 2OD3F5CE
Carrier: Vodacom
Posts: 113
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok neh... that did not fix it... will it not be the tones that might be corrupt?
__________________
Flyeboy
There's a fine line between genius and insanity. I.... have erased this line!
Offline  
Old 06-09-2009, 07:10 AM   #5 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,733
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8820)

Did you try changing the tone? If the tone file is on the media card, try a default tone that is in device memory.

I wonder, if you enable vibrate, doe it vibrate?

Is it broke in all profiles, or just one? (If you change from loud to normal, or whatever, does it still not work?)

Can you make it work by creating a custom profile?

Just ideas to maybe find new info, or see a pattern, that will point to the answer.
__________________
- Ira
Offline  
Old 06-09-2009, 07:31 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Flyeboy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Johannesburg
Model: 9500
OS: 4.7.0.122
PIN: 2OD3F5CE
Carrier: Vodacom
Posts: 113
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok it was only the one and it is fixed thx. I went to advanced and just restored "tones" worked like a charm.
__________________
Flyeboy
There's a fine line between genius and insanity. I.... have erased this line!
Offline  
Old 06-09-2009, 07:47 AM   #7 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,733
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8820)

Good job!
__________________
- Ira
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.