BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-09-2009, 07:49 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
plumcrazy's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: NNJ
Model: 9550
PIN: N/A
Carrier: VZW
Posts: 88
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MMS issue, storm wont display pics

Please Login to Remove!

they come up as a gray square.

i updated to .113 a moth or so ago if it matters.

anyone have a fix ? im sure its operator error... lol
Offline  
Old 06-09-2009, 08:28 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
pastor_rob's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Asheville, NC
Model: 9550
OS: 5.0.0.320
Carrier: Verizon
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That is a bug on the earlier OS ... but has been fixed on the newest OS version .148 ... I would suggest you do an upgrade it is very much worth it ... for that and many other reasons.

May I recommend you view this post:

http://www.blackberryforums.com/gene...ilanguage.html


Good luck my friend!!!
Offline  
Old 06-09-2009, 08:55 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
plumcrazy's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: NNJ
Model: 9550
PIN: N/A
Carrier: VZW
Posts: 88
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i just think this current OS i run is perfect except this issue. but i might have to....

thank you for the heads up !
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.