BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-12-2009, 10:47 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: Storm
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Youtube app not connecting

Please Login to Remove!

Hi everyone,

I've recently bought myself a Storm, (first ever blackberry) and I absolutely love it. I'm on the o2 network and have everything up and running fine, except the Youtube app.
When I launch it I just get a screen saying 'Getting Terms of use - connecting' and this screen stays there for ever - never actually gets any further than that.

Has anybody got any ideas?

Thank you,
Rob
Offline  
Old 06-13-2009, 11:03 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: Storm
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone have any ideas?
Are there any settings I should check?

Thanks
Offline  
Old 06-16-2009, 12:00 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

are you going to the mobile version of youtube? m.youtube.com. i have seen this issue a few times and that is normally the reason. try it out if you have not.
Offline  
Old 06-16-2009, 03:20 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: storm
PIN: N/A
Carrier: ETISALAT
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

type this in youtube search engine ..

BlackBerry Storm YouTube Touble application resolved
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.