BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-12-2009, 01:32 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: indosat
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default upgrading problem

Please Login to Remove!

I have Storm with BES connection and currently working on 4.7.0.122 (4.0.0.153). Before it was .97 then i upgraded to .122. Software has no problem, however when I want to upgrade to .141, it stops when loader.exe start running.
The Message is: Handheld Application Loader Wizard has stopped working. I dont think it has something to do with BES since i had no problem on first upgraded process.

Please enlighten me in this matter, many thanks for any help
Offline  
Old 06-12-2009, 02:11 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,035
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Maybe the IT Policy has changed? Have you spoken to your BES Admin and/or IT Staff?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 06-12-2009, 02:27 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: indosat
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope, they dont change anything.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.