BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-24-2009, 09:23 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 9500
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default NO FREE MS - rebooting error - PLEASE help me!!

Please Login to Remove!

hi all. after all kinds of trouble i'm pretty sure im at the end of the road here however i guess one last final hurrah cant hurt.

so my storm just sits there rebooting itself, over and over and over. you turn the phone on, it says on for no longer than 10 seconds and then gives error message "NO FREE MS - restart" and automatically reboots itself. it then sits there rebooting over and over and over.

i have searched on this problem EXTENSIVELY, finally gave up and sent my storm back to RIM. they gave me a brand new one (the one they sent back has a new PIN) and i proceeded to upgrade OS, re-load my APPS/contacts etc. not even 24 hours of having this new device, and once i loaded everything back on - i did a quickpull and bang, the no free MS error restarted. i came across - http://www.blackberryforums.com.au/f...-ms-reset.html - i have nuked the phone twice now, followed all the steps in this thread and i am still getting the error. i run a range of APPS however have deleted buzzme, storm slider and weather bug however i am still getting the error.

there is a workaround whre you can turn the phone off as soon as its boots up and turn it on again and it will stop the cycle, however if i do that i loose all my data services. (i still have the BB data icon however brower, email and apps dont work)

i really dont know what to do, ive searchd as much as i can and have done all the steps available online...i dont see how this could be a hardware error if it started doing it on the brand new device not even 24 hours after buying.....

i'm happy to list all APPS im running and their versions but im not really sure if that will help.

any advice would be greatly appreciated.

cheers
Offline  
Old 06-24-2009, 11:17 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 9500
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

well i just deleted every APP that i have accept quickpull, did a reboot and still have the error. i dont see how this can be a hardware error if its doing it on a brand new phone.....any suggestions??
Offline  
Old 06-25-2009, 01:15 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
jbairdjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lincoln, Ne
Model: 9550
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 1,232
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

It still sounds like you installed an app that is causing this.
__________________
Blackberry Storm2 (Verizon)
7280-7780-7290-7100g-7250-8703-8830-8330-9530-9550
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.