BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2009, 01:08 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Status Light going out..

Please Login to Remove!

Is anyone having this issue? Ever since #1 installing those light programs like Pimp My Mail and others, my status light is going out after a while. The only way to turn is back on is to turn it off, save, then turn it back on, save again. I do not have these terrible programs on the phone any longer and this is a new phone. It was doing it to the last Storm I had. Also, I know it may be the issue with the Storm itself because my stepdad bought a brand new Storm and his light never blinked. Any insight people? Remember, I do not have the program(s) on my phone any longer. I have backed up. Reinstalled all my applications. There is no application on my phone that would cause this.
Offline  
Old 07-05-2009, 01:11 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
DacyJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: In the Off Topic Lounge.
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
PIN: g Bomb!
Carrier: The Newest AT&T
Posts: 2,321
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (? Big Fatty)

Have you tried a battery pull?
__________________
Dacy Jackson
Offline  
Old 07-05-2009, 01:13 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, battery pull, turning it off then back on again. Nothing seems to work. It still goes out after a while. Maybe a couple days at most.
Offline  
Old 07-05-2009, 01:22 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
lostman72's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 282
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by project86 View Post
Is anyone having this issue? Ever since #1 installing those light programs like Pimp My Mail and others, my status light is going out after a while. The only way to turn is back on is to turn it off, save, then turn it back on, save again. I do not have these terrible programs on the phone any longer and this is a new phone. It was doing it to the last Storm I had. Also, I know it may be the issue with the Storm itself because my stepdad bought a brand new Storm and his light never blinked. Any insight people? Remember, I do not have the program(s) on my phone any longer. I have backed up. Reinstalled all my applications. There is no application on my phone that would cause this.
When you say new phone is it brand new out of a box or one that Verizon swapped for you? Maybe your 2nd phone has problems? I have not see a light not blinking pattern? There are 3 storms around me and all the lights always work?
__________________
Sunny California
storm Software 4.7.0.148 (Platform 4.0.0.181)
Tour Software 4.7.1.53 (Platform 4.1.0.65)
Offline  
Old 07-05-2009, 04:21 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It was swapped out. But my stepdad's was brand new. But both phones status light's not working?? Sounds like the odds getting a defective Storm is pretty great. I have noticed that since the 148 update that this has happened. When I had the 75 OS I didn't see this happen. Also, I think I read in here that someone else was having that issue as well. I tried to find that post, but couldn't which is why I started a new one. But I guess it is just another headache that I will have to deal with regarding the Storm. This phone has more issues than any other phone I have ever owned.
Offline  
Old 07-05-2009, 05:10 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
lostman72's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 282
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by project86 View Post
It was swapped out. But my stepdad's was brand new. But both phones status light's not working?? Sounds like the odds getting a defective Storm is pretty great. I have noticed that since the 148 update that this has happened. When I had the 75 OS I didn't see this happen. Also, I think I read in here that someone else was having that issue as well. I tried to find that post, but couldn't which is why I started a new one. But I guess it is just another headache that I will have to deal with regarding the Storm. This phone has more issues than any other phone I have ever owned.
Is there a common app you and your step father have that could be doing this? Like I said I have 3 phones in my home and none on the 148 are doing this. And I know 2 other friends with the 148 and no trouble. There has to be something common? And your step fathers I would exchange that phone. 30days or less they have to give you a brand new phone.
__________________
Sunny California
storm Software 4.7.0.148 (Platform 4.0.0.181)
Tour Software 4.7.1.53 (Platform 4.1.0.65)
Offline  
Old 07-07-2009, 02:37 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No, no other app. And he had zero apps on his phone as he only had it one day.
Offline  
Old 07-07-2009, 03:08 AM   #8 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
lostman72's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 282
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by project86 View Post
No, no other app. And he had zero apps on his phone as he only had it one day.
I would have Verizon give you one more new phone. I guess you guys are not very lucky? Well lets hope the next phone is a good one.
__________________
Sunny California
storm Software 4.7.0.148 (Platform 4.0.0.181)
Tour Software 4.7.1.53 (Platform 4.1.0.65)
Offline  
Old 07-25-2009, 06:33 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
project86's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 150
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah I really don't want to keep going back for a new phone. If I go back for another phone it will be the third time and I will just ask for a whole new model completely and not use any blackberry product ever again. I am sick of having to keep having to turn my LED Coverage Indicator back on all the time. I had to turn it back on two or three times in one day before a couple of times! It is still doing it!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.