BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-21-2009, 05:27 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2009
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: Mobilink
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Ate my fingers alogn with my nails. Some apps dont show up in menu after installing

Please Login to Remove!

Guys, I'm really frustrated, angry and I dunno what. I have this BlackBerry storm and it has some crazy software problem I think. Whenever I install software like:

* FaceBook
* Google Talk
* Google Calendar Sync
* Yahoo messenger etc

the application installs just great during setup but then I get NO ICON TO LAUNCH IT. This is driving me crazy.

On the other hand, other applications install just fine. For example
* Windows live messenger is working great
* Berry Snooper I use for tracking my phone is working great
* My favorite Berry Beacon works great
* Opera mini installs and runs great.


So some of the apps are messing up, rest are just great.

I've tried installing over the air, using my PC on browser as well as desktop manager. It installs great but no icon shows up in the menu. Can somebody help?
Offline  
Old 11-21-2009, 07:33 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

Have you check the DOWNLOADS, APPLICATIONS and INSTANT MESSAGING folders?
Have you check hidden icons?
Have you looked for them after changing the theme?
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 11-21-2009, 07:53 AM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

And, in addition, do a reboot of the device then look again.

With the device powered ON, remove the battery a few seconds and reinsert the battery to reboot.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.