BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-12-2009, 03:59 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 9530 - issues help?

Please Login to Remove!

so I upgraded from whatever OS came with my unlocked 9530 to the OS 5.0.0.328. everything works fine. did the service books and everything. browser works.

but it seems like it switches back to edge a lot which makes the internet incredibly slow. settings are the same though.

anyone else having any problems? anything to fix it?

ps: im on att
Offline  
Old 12-12-2009, 05:53 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Are you in a solid 3G area? That is the first thing to check.

Sometimes an OS upgrade breaks more than it fixes.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.