BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-22-2009, 06:53 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Have I got some missing symbols ?

Please Login to Remove!

Hi,
When composing an SMS recently I pressed the sym button to access my symbols, I noticed on the second and third sym pages that there is blank ones, more so on the 3rd page. Have I got some symbols missing ? I recently did the same thing during an Email compose and found that there was many less blanks (none at all on page 2 and only a couple or so on page3) Is there any reason why I have these blanks on SMS composition ? Is this the same for everyone ? (my language is set to English - United KIngdom) for example I have a symbol key on the 3rd page for ... in Email and BB messenger, but not in SMS composition ? Also the same for the accent symbol
Offline  
Old 12-22-2009, 07:02 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (White and Nerdy)

Some symbols cannot be sent by sms
Offline  
Old 12-22-2009, 07:10 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ah ok, so its normal then, just hadnt noticed it before, but then again probably hadnt had any need to access page 2 and 3 before
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.