BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2010, 11:19 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Model: 9550
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Storm 2 9550 slow video playback from Media Card

Please Login to Remove!

I just recently received a new Blackberry Storm 2 9550 from my company for corporate use. I have captured some video using the camera to the 16 GB media card that came with the phone (15 seconds approx. 1MB in size). The playback from the media card is so slow that it is unusable. The sound and video skip, and the lag is ridiculous. I can move it to the Device memory and the video plays just fine without any lag.

I have removed the video, formatted the card and then moved the video back and this did not help the problem.

I am sure that I am just missing a setting or something that needs to be done in order to optimize playback.

Any comments or suggestions would be most appreciated.

I am running V5.0.0.320 (Platform 4.2.0.124) {17}

Thanks!
Offline  
Old 03-05-2010, 01:42 PM   #2 (permalink)
BUC
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
BUC's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9000
OS: 5.0.0.681
Carrier: Movistar
Posts: 386
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

That its very strange. I suppose its either software version related or the card itself.
I have been using mine for 2 month now and I've been watching movies straight from media card. And I also recorded video with no problems whatsoever.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.