BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2010, 12:33 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2006
Location: Western MA
Model: 9850
Carrier: Verizon
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't "Get Images" in emails anymore

Please Login to Remove!

Hi All,

I noticed a few days ago that I lost the ability to get images in emails on my 9550 running .607. On emails that I know have embedded graphics, like some newsletters or emails with screenshots in them, the "Get Images" option is either not there, or it doesn't work.

In Email Settings I still have confirmed they're in HTML, Download Images Automatically set to yes and Confirm External Image Download set to No.

I've tried the usual fixes--reboot, clear memory, resend service books, deleted a couple recent applications...still no joy. Checked all 4 mail accounts--Yahoo, Comcast and work via OWA--and no changes on those.

Anyone else run into this? It's puzzling...

Thanks!

imkdd
Offline  
Old 06-21-2010, 04:27 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2006
Location: Western MA
Model: 9850
Carrier: Verizon
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Resolved. Updated to 713 this weekend and Get Images is back. Don't know if it was 713 specifically or if reloading any version would have done it, but it's nice to have it back.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.