BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-09-2010, 02:38 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2010
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default trouble playing videos

Please Login to Remove!

Whenever i try and play a video on youtube i keep getting a error messge saying "content not available. server is blocked or unresponsive"

Any ideas whats wrong ?
Offline  
Old 11-16-2010, 10:49 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2010
Model: 9500
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dpmeeks View Post
Whenever i try and play a video on youtube i keep getting a error messge saying "content not available. server is blocked or unresponsive"

Any ideas whats wrong ?
Posted via BlackBerryForums.com Mobile

My Storm is doing the same thing now. It used to play videos just fine then about a month ago it would start giving me an error but play the video on a second attempt. now it won't play the video at all and I get the same error message.

Is there a software update that we need to download or something?

Last edited by willtotheumm : 11-16-2010 at 10:51 AM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.