BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-29-2009, 01:19 AM   #21 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
BeefyBeefo's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: CO
Model: 9630
Carrier: Verizon
Posts: 168
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted (VZW 9630)

Wow...no lag for me ever. Then again, I haven't had 95% of the issues anyone has posted...
Offline  
Old 07-29-2009, 09:43 AM   #22 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2009
Model: 9630
OS: 4.7.1.40
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've had Content Compression disabled (enabled by default) for over a day, and I still have the lag when I open and send certain contacts' SMS messages. I still have Protection enabled, although I'm not too sure what purpose either serve.
Offline  
Old 07-29-2009, 10:34 AM   #23 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,973
Post Thanks: 148
Thanked 142 Times in 54 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by vinniemac3 View Post
i get badddd lag when i open the browser, facebook and sometimes texts. But when i open explorer or facebook the phone locks up for at least 2 min, when i can finally back out of the menus to the home or app screen i can move the track ball but when i push it in to select something nothing happens. is this the same problem you had? if not anyone ever hear of this?

I have not had lag that bad.... Sounds like you might have a bad device... I went to local store and exchanged mine... The new one is much snappier and the new battery door is tight...

My suggestion would be back up and wipe the device clean including all 3rd party apps... See if the lag is still there with nothing but the stock OS loaded... If it still lags big time, then exchange it...

If the lag is gone then install apps one by one and test for lag after each until you find the culprit...

Kris
Offline  
Old 07-29-2009, 10:39 AM   #24 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,973
Post Thanks: 148
Thanked 142 Times in 54 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mattu408 View Post
I've had Content Compression disabled (enabled by default) for over a day, and I still have the lag when I open and send certain contacts' SMS messages. I still have Protection enabled, although I'm not too sure what purpose either serve.
About content protection

and

About content compression

Kris
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.