BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-17-2009, 03:01 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Location: New York City
Model: 9600
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No LED blinking

Please Login to Remove!

I have my settings set for LED notification for new messages--and it "works" when I hit "try it" in the settings menu--but it doesn't work after saving the setting. No LED blinking when new messages are received. My wife has the same issue with her Tour.

Can anyone help?
Offline  
Old 09-19-2009, 06:53 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Make sure your "beside mode" is turned off. Go to clock then pull up the menu to turn it on/off.

If it's on, the LED is killed no matter what your settings say.

I ripped my hair out for 20 minutes before I discovered I failed to turn bedside mode to off.
Offline  
Old 09-23-2009, 12:35 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
slines's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wisconsin
Model: 9600
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 54
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

same here I couldn't figure it out for the life of me until someone recommanded Bedside mode and that was it
__________________
Buy Low and sell high
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.