BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2009, 07:22 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
LobsterBoxed's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ring Tone will not change

Please Login to Remove!

All of a sudden none of my ring tones work. I am on the stock OS.I t seems to have happend after I started using BBM. Maybe just a coincidence. I have wiped the phone, reinstalled the OS. Anyone have any suggestions on this one? All that works is the classicphone ringer. No matter how I try and set another ringtone, it will still ring with the classicphone ringtone. Baffled in SW Florida
Offline  
Old 10-04-2009, 07:41 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Sydman's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Austin, TX
Model: 9930
OS: 7.0.0.374
PIN: HEAD
Carrier: Verizon BIS
Posts: 666
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Yeah mine is doing that for two of my contacts. I had to just go in and set their custom tone to my default one to fix it. I tried deleting the contacts and everything didn't work.
__________________
"You can't be truly free unless you have nothing to lose."
Offline  
Old 10-06-2009, 03:32 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same Issue

Yeah my ringers stopped working after a device swap and reactivating the BES... the only thing I did that helped was physically removing and then reinserting my SD card. I also have had issues with ringers not working that I assigned a customer SMS ringtone for. I also had to go in and manually select the default ringer. I personally cannot wait for an official 5.0 release as I'm hoping these s/w bugs will be fixed. The unofficial release worked great and I loved the improvements... but my bluetooth would pair any new devices.
Offline  
Old 10-06-2009, 07:16 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
LobsterBoxed's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I was on .53 when this happened. I wiped the phone, rebooted and then restored. Unfortunately the restore file had a corrupt setting that was causing this to happen. Luckily, I have backed up the phone many times so I went to an earlier back-up and that fixed it. I would like to reinstall the factory released OS from Sprint and then start over with a restore. Anyone know where I can find .40 from Sprint?
Offline  
Old 10-06-2009, 07:25 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default .40

https://www.blackberry.com/Downloads...5a5naPOgoOsA**
Offline  
Old 10-08-2009, 07:20 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
LobsterBoxed's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by byggpoppa View Post
Link is not working.
Offline  
Old 10-08-2009, 01:21 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Weird

I just went to Blackberry.com - Support - Device Software - Sprint - 9630
Offline  
Old 10-08-2009, 01:22 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Weird 2

Just make sure you select US
Offline  
Old 10-08-2009, 01:50 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
LobsterBoxed's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by byggpoppa View Post
Just make sure you select US
Thanks!
Offline  
Old 10-08-2009, 02:07 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No problem, I am currently running 5.0.230 with BBM 5 and everything is working great. Honestly it isn't perfect but everything works great and still better than 4.7...
Offline  
Old 10-09-2009, 12:27 PM   #11 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
LobsterBoxed's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I may try 5.0 this weekend. I tried .53 and I think it led to the ringtone problem. Who knows. I did install BBM 5.0. It has a lot of new features, which are great. I need to install OS 5.0 if I want to use the SMS feature though.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.