BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-11-2009, 10:59 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HELP! NO BES Option!

Please Login to Remove!

I bought a new BOLD yesterday with Verizon and when I got to email setup, I saw both options (create or add an email address, and use a work email account with BES) However, I added my personal gmail account first, and now when I try to add my work email, the second option (BES) is no longer there! Under SERVICES STATUS, it says the BES is not connected. Can somebody help me with this? I's difficult to search for this on this forum.
Offline  
Old 10-12-2009, 01:16 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I meant TOUR...not sure why i wrote BOLD.
Offline  
Old 10-12-2009, 07:35 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

options - advanced options - Enterprise activation (i believe its called)
you can enter the appropriate details of the server there.
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 10-12-2009, 07:53 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal
Model: 9930
OS: 7.0.0.254
Carrier: Verizon
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also make sure you have the correct data plan. You need to have a BES data plan or else the correct Service Books won't be sent to the device.
Offline  
Old 10-30-2009, 10:59 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Altus, Oklahoma
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm having this problem also and I've even checked under Options - Advanced Options and I still don't have Enterprise Activation listed. Verizon has said the phone is setup with BES. Anyone with any suggestions???
Offline  
Old 10-30-2009, 11:02 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
RadHaz75's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Philadelphia
Model: 9650
OS: 6.0.0.524
PIN: BALL
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 456
Post Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

verzion lied to you. you are most likely on a personal data plan and you need enterprise data.
__________________
Two months ago, I saw a provocative movie on cable TV. It was called The Net, with that girl from the bus.
Offline  
Old 10-30-2009, 11:24 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Altus, Oklahoma
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Initially when I received the phone and started setting up for BES, the phone gave me the option for Enterprise Activation but it just hung there. Believe I may have put in the wrong password or the internet was not working yet because I couldn't get a webpage to load. Since then, have not been able to get back to that screen to try again.

Thoughts?
Really appreciated the quick response.
Offline  
Old 10-30-2009, 11:47 AM   #8 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
RadHaz75's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Philadelphia
Model: 9650
OS: 6.0.0.524
PIN: BALL
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 456
Post Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

contact verizon. the only reason the option would not appear is if u have an incorrect data plan.
__________________
Two months ago, I saw a provocative movie on cable TV. It was called The Net, with that girl from the bus.
Offline  
Old 10-30-2009, 12:48 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Altus, Oklahoma
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you. Contacted Verizon and they after much verified that .... the phone was not provisioned correctly.

Thank you for the help.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.