BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9600 Series Discussion - Tour (http://www.blackberryforums.com/general-9600-series-discussion-tour/)
-   -   mail not sending/receiving (http://www.blackberryforums.com/general-9600-series-discussion-tour/211392-mail-not-sending-receiving.html)

CSO 11-22-2009 12:27 AM

mail not sending/receiving
 
Dad got a new Tour. His mail accounts from his old BB device were transferred over to the know one. But the email isn't being sent/received in a consistent manner. Sometimes yes, sometimes no, but mostly not.

any thoughts/suggestions?

thanks

eggsnbakey 11-22-2009 01:49 AM

pull the battery?

aiharkness 11-22-2009 05:43 AM

Ditto on the hard reset. Other than that, need more info. What do you mean by consistant? Sounds like you have the service books and all the BIS folders are there.

CSO 11-22-2009 03:02 PM

Quote:

Originally Posted by aiharkness (Post 1512652)
Ditto on the hard reset. Other than that, need more info. What do you mean by consistant? Sounds like you have the service books and all the BIS folders are there.

Thanks all. got it working.

aiharkness 11-22-2009 03:09 PM

Wirelessly posted (8820)

What was the problem, and what fixed it?

CSO 11-22-2009 03:13 PM

Quote:

Originally Posted by aiharkness (Post 1512907)
Wirelessly posted (8820)

What was the problem, and what fixed it?

Embarrassed to say (though I can blame it on Verizon store who set everything up for my dad originally). Very simple: his email account wasn't set up correctly. Went to BB webpage and reset everything and all works now.

aiharkness 11-22-2009 03:19 PM

Wirelessly posted (8820)

Thanks. It's good to have the info for people searching later.


All times are GMT -5. The time now is 09:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.