BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-02-2010, 10:24 PM   #21 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Texas
Model: 9630
OS: 5.0.0.591
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by Rodeo Land View Post
Is this update ok for my Sprint Tour as long as I delete "vendor.xml"? Also, what is the difference between .484 and .591? Thanks.
I updated my Sprint Tour and it works great. Just make sure you do a profile update after the install to get back any Sprint specific icons (TV, NFL Network, etc)

Options -> Mobile Network
BB Button -> Update Profile
Offline  
Old 04-02-2010, 10:39 PM   #22 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,750
Post Thanks: 16
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Yes you can just follow above directions. not sure on the difference, mostly bug fixes.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 04-03-2010, 06:09 AM   #23 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Sydman's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Austin, TX
Model: 9930
OS: 7.0.0.374
PIN: HEAD
Carrier: Verizon BIS
Posts: 666
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by akosnitzky View Post
How is the native browser click issue?
I am having that issue so I guess its not fixed.
__________________
"You can't be truly free unless you have nothing to lose."
Offline  
Old 04-03-2010, 10:14 AM   #24 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I was able to download and update to .484 off the Sprint website with no problem. However, I have tried to download .591 several times and I can't get it to load.

I am following the directions step by step, but every time I run the loader it only asks me to update apps. The program never starts the update. Does anyone have any advice or help? Thanks.

Last edited by Rodeo Land : 04-03-2010 at 10:15 AM.
Offline  
Old 04-03-2010, 10:15 AM   #25 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I should add I have deleted vendor.xml.
Offline  
Old 04-03-2010, 10:47 AM   #26 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did anyone lose their MMS messages in their inbox when doing the update? I completed the update over night and saw that the SMS messages changed, but could not locate any of my MMS messages that were there before the update. So far, that seems to be my only gripe.
Offline  
Old 04-03-2010, 10:51 AM   #27 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,750
Post Thanks: 16
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Rodeo Land View Post
I was able to download and update to .484 off the Sprint website with no problem. However, I have tried to download .591 several times and I can't get it to load.

I am following the directions step by step, but every time I run the loader it only asks me to update apps. The program never starts the update. Does anyone have any advice or help? Thanks.
What OS are you running on your PC, Vista, or 7?
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 04-03-2010, 12:33 PM   #28 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

XP Professional. As I said, .484 downloaded without any problems, but .591 won't begin. I'm not sure if this is important, but when it asked me to enter my Verizon number, I entered my brother's Verizon number since I have Sprint.
Offline  
Old 04-03-2010, 01:51 PM   #29 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,750
Post Thanks: 16
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

No that should not have anything to do with it. Make sure after you delete the file you empty the trash. And also do a search and make sure there isn't one around somewhere.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 04-03-2010, 01:54 PM   #30 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm going to try over again from scratch. Should I delete the RIM folder in common files and download again?
Offline  
Old 04-03-2010, 08:17 PM   #31 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Model: 9930
Carrier: Verizon
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Personal and work email can now be separated

Nice feature with this release - personal email can be separated from work email (in my case on a BES). With OS 4.7 an icon was for Messages, which had work and personal email combined, and an icon was for my personal email. The Messages icon is still present, as well as the icon for personal email. What's new is an icon called Desktop, for work email. So I hid the Messages icon, and now have my work and personal email separated. Yea!

Is there a list of what's changed from 4.7?
Offline  
Old 04-03-2010, 08:33 PM   #32 (permalink)
New Member
 
heartshinegirl's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: California
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Updated my Tour, Now... have an issue with Rod Stewart!

Okay.... some of you may already be aware that since updating the Blackberry Tour some of us are being possessed by Rod Stewart. My phone is constantly playing Rod Stewart songs. I need help... the only thing that I can think is that it's bugged. I don't even have this song on my phone. My sister had sent me an MMS file for Easter, it had this song attached... now this song plays all the time.

It plays when I hang up a call.
It plays when I get a text message.
It plays basically all the time, for no reason.

Help!

Anyone know what is going on?
I read somewhere that it could be a "bug" perhaps, others are having similar songs play for no reason?
__________________
xxx9829;~ I love my blackberry tour ~xxx9829;
Offline  
Old 04-03-2010, 08:59 PM   #33 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,750
Post Thanks: 16
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Try a battery pull, it worked for me.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 04-03-2010, 09:38 PM   #34 (permalink)
New Member
 
heartshinegirl's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: California
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey that worked! ~smiles~
Thank you so much!
__________________
xxx9829;~ I love my blackberry tour ~xxx9829;
Offline  
Old 04-04-2010, 04:40 PM   #35 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Model: 9600
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yea all my media text (pics ect...) have been deleted.


MY PROBLEM WITH THE UPDATE

I frequent video sites (break.com and others). I went to these sites before the update, i could click the vid and the option to save would appear. i could click for it to save, it would start the download, and i could still surf during the download. I could even download multiple vids at once on a [non hosted] page.
Now when i click vids it just pulls up the media player and shows it loading the vid. i have no save option. if i want to watch the vid i have to wait for the entire download with a blank screen only showing the words loading acrosed it.

Also... when i loaded the update i have a new text program. i love it and it works good except i keep getting complaints that im sending multiple text messages.

this is my third post on these forums with absolutely no response...
Offline  
Old 04-04-2010, 04:48 PM   #36 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

It doesn't help to double post.

And, in fact, you have had some response.

My Problem With the Update v5.0.0.591
Offline  
Old 04-05-2010, 10:55 PM   #37 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Infernalblaze's Avatar
 
Join Date: May 2009
Model: 9780
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

downloading now.. thanks for posting
Offline  
Old 04-06-2010, 11:14 AM   #38 (permalink)
CrackBerry Addict
 
kurichan's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Diego
Model: 9630
OS: 5.0.0.591
Carrier: Verizon BIS / BES
Posts: 696
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This seems more stable, faster and less glitchy than even the beta version of 591. Overall very satisfied. But the browser clicking still isn't perfect. Surprisingly they would release code with such a glaring flaw...
__________________
9630 #4 < 9630 #3 < 9630 #2 < 9630 < 9530 (returned) < 8703 < 7250
Offline  
Old 04-06-2010, 11:21 AM   #39 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kurichan View Post
This seems more stable, faster and less glitchy than even the beta version of 591. Overall very satisfied. But the browser clicking still isn't perfect. Surprisingly they would release code with such a glaring flaw...
One word describes this.

Placebo.


There is NO difference between this .591 and any other .591. It's the same as the beta.
Offline  
Old 04-08-2010, 03:17 PM   #40 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Sydman's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Austin, TX
Model: 9930
OS: 7.0.0.374
PIN: HEAD
Carrier: Verizon BIS
Posts: 666
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Yeah the clicking on web pages is hit or miss usually miss. Also my media player died yesterday and wouldn't play anything. Which wasn't to big of a deal until this am when my alarm didn't go off cause it plays songs from the media player. Luckily a battery pull fixed it. Other than that 5.0 release going good. Oh and sometimes the left convienent key does not always open my media folder.
__________________
"You can't be truly free unless you have nothing to lose."
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.