BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9600 Series Discussion - Tour (http://www.blackberryforums.com/general-9600-series-discussion-tour/)
-   -   Could not start the camera. Close other applications and try opening the camera again (http://www.blackberryforums.com/general-9600-series-discussion-tour/230275-could-not-start-camera-close-other-applications-try-opening-camera-again.html)

theduskes 07-06-2010 09:17 AM

Could not start the camera. Close other applications and try opening the camera again
 
did the following:
battery pull
Soft reset
closing all programs..
Software update to latest

Nothing is working,,,
Any other ideas?

TTsoldier 07-06-2010 09:35 AM

How long did you pull the battery for?

theduskes 07-06-2010 09:38 AM

Quote:

Originally Posted by TTsoldier (Post 1625994)
How long did you pull the battery for?

Dunno......few seconds....maybe a minute...

TTsoldier 07-06-2010 09:46 AM

leave it out for 5mins.

theduskes 07-06-2010 09:49 AM

Hmmm Ok.

theduskes 07-06-2010 10:26 AM

Nope...did not work....

rambo47 07-06-2010 05:43 PM

Do you have a memory card installed? If you're low on free internal memory due to ringtones/pictures/videos being stored internally, that would explain it. Deleting those or moving them to a memory card may help.

If that's not it, you may have something corrupted with the OS. Perhaps it's time to bite the bullet and update your OS to 5.0 (link at the top of the 9600 forum).

SteveO86 07-06-2010 08:52 PM

Got a warranty? Might have to give it in and get a new one.

You've already done the obvious and updated to a newer OS.

RV123 08-01-2010 10:56 PM

This may sound crazy but it worked for me, , Browser-BB button-Options-Cache Operations-Cookie Cache, and hit clear.

YES ! clear your browser Cache, that will correct your camera.

theduskes 08-21-2010 07:31 AM

Quote:

Originally Posted by RV123 (Post 1635107)
This may sound crazy but it worked for me, , Browser-BB button-Options-Cache Operations-Cookie Cache, and hit clear.

YES ! clear your browser Cache, that will correct your camera.

That did not work......
Going to upgrade to a 9700 or give this thing to my guy Steve @ Horizon

SteveO86 08-21-2010 02:18 PM

Weird I will have to keep that in the back of my mind.

Merc-Onsite 08-23-2010 07:37 PM

Browser cache clearing did not work

pulling battery for 10 and going to update the firmware to see if we can resolve it. Will get back to this thread when I fix it :)

Merc-Onsite 08-23-2010 09:53 PM

Quote:

Originally Posted by Merc-Onsite (Post 1645893)
Browser cache clearing did not work

pulling battery for 10 and going to update the firmware to see if we can resolve it. Will get back to this thread when I fix it :)

Battery pull for 10 minutes didnt work,
Wiping didnt work.

Now updating the latest firmware.

The latest firmware does not work either !!!!!

SteveO86 08-24-2010 08:32 AM

Hardware issue, if you have a warranty call it in.

You have eliminated all software issues. Only other thing you can do is fully wipe the BB with JL_CMDer and reload OS from there. (see the FAQ section for that)

theduskes 08-26-2010 12:37 PM

Can I just load on the newset OS?

devnull 08-26-2010 06:23 PM

Quote:

Originally Posted by theduskes (Post 1647218)
Can I just load on the newset OS?

Didn't you say you did that in the very first post?

Merc-Onsite 08-26-2010 07:38 PM

Its a hardware issue. I have tried all of the above to no avail. Will be interesting to hear what out telco provider say was the issue if indeed they even look at it.

SteveO86 08-27-2010 07:22 AM

They most likely will not look at it.

You just end up with a new one. (most likely)


All times are GMT -5. The time now is 12:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.