BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-02-2010, 12:45 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: NYC
Model: 9650
Carrier: Sprint- NY
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default bb 9650 - SIGNAL ISSUES

Please Login to Remove!

hey everyone,

Did some searching and see that signal variations issues are common on the 9650 Sprint or VZ... ( i thought i was going crazy... but i guess you all have same issues)

Questions:

1. Those that recieved a new phone from sprint, how did you go about getting a NEW PHONE vs a REFURBISHED sent your way. Ive had the phone for 3 months and dont feel like getting a refurbished or like new copy.

2. If they sent you to a local store...was the technician able to detect the issue? I went to one today, he said my apps are open and that causing signal issue, complete BS... so im about to call Sprint customer service and start ripping them a new one since this is the 5th call to them and they keep sending me places to determine wether the device is deffective or i am seeing things.


D

Last edited by Dvoskin : 09-02-2010 at 12:46 PM.
Offline  
Old 09-02-2010, 12:59 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

I found version .732 to work the best regarding reception issues. Make sure to use wifi when available unless its very restrictive
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 09-08-2010, 11:19 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by akosnitzky View Post
I found version .732 to work the best regarding reception issues. Make sure to use wifi when available unless its very restrictive
I too have the same issues on VZW with my Bold 9650. We have deployed about 30 of these devices in our Enterprise and they all seem to have reported some sort of data loss from time to time.

I've noticed that in the top right corner of the screen, you'll have a 3G with the blackberry logo and then your signal bars. When my data on my Blackberry isn't working, the Blackberry Logo is not there. If I go into my connections and just turn off all connections and renable them, then the logo comes back and all my data starts working again. Sometimes I have to do a battery pull for data to fully restore. I never had this issue on my 8830 WE. I have several users experiencing the same problems.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.