BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-24-2010, 12:00 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2007
Location: Detroit, MI
Model: 9650
OS: 6.0.0.415
Carrier: Verizon
Posts: 35
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default strange browser behavior os6 Verizon

Please Login to Remove!

When I use one of my quick launch icons to load a webpage in any of the OS 6 builds over 200 (I think), it will launch two tabs in the browser. One for my site, and one for the blackberry.com home page. 9/10 do it, one does not. Anyone else having this problem? Not the end of the world, just very very annoying....
Offline  
Old 01-09-2011, 06:04 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: strange browser behavior os6 Verizon

I have this problem too. It happens when I use icons to launch nytimes , Boston Globe, etc by using their icons that are loaded onto my home screen.
Offline  
Old 01-15-2011, 07:50 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jgold47 View Post
When I use one of my quick launch icons to load a webpage in any of the OS 6 builds over 200 (I think), it will launch two tabs in the browser. One for my site, and one for the blackberry.com home page. 9/10 do it, one does not. Anyone else having this problem? Not the end of the world, just very very annoying....
Same issue. 9650/OS6, CNN, NYTimes, BBC, etc.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 01-15-2011, 07:57 AM   #4 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,028
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default Re: strange browser behavior os6 Verizon

I don't think these are "official" releases by the carrier so you can expect issues such as these to crop up. Have you tried the latest release for your device to see if it has been fixed?

See the yellow sticky at the top of this section for the latest. Mach sure that it is one specifically for your model number.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: strange browser behavior os6 Verizon
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Optimizing Bold Theme/Reverse Contrast gskroll BlackBerry Themes 19 04-16-2009 07:57 PM
Internet Browser not working? Verizon Curve and Facebook App Problems? Help! dirk41 General 8300 Series Discussion - Curve 2 02-01-2009 03:27 PM
Verizon Launches 8330 sprat General 8300 Series Discussion - Curve 2 04-02-2008 12:49 AM
Verizon World Blackberry Browser Tennvol General BlackBerry Discussion 3 06-13-2007 09:12 AM
Verizon 8703e Browser Forms Problem NG1208 General Legacy Device Discussion 0 06-06-2007 07:52 PM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.