BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-18-2010, 09:38 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Globe Telecom
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted

Hi guys!

I seem to have trouble forwarding emails with attachments (jpg's), sometimes the attachments goes thru, sometimes only the message body goes thru. My e-mail account is Yahoo! Mail.

Need help, thanks!


Ast
Offline  
Old 04-18-2010, 10:03 AM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.0
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,752
Post Thanks: 16
Thanked 503 Times in 489 Posts
Default

Wirelessly posted

Not sure. Is there any pattern to the attachments that don't go through versus those that do? Is it a problem with everyone you forward to, or one person? How do you know they don't go through? That is, are you sure the problem is on your end? Do you have another email you can add to BIS and use it for a while? Have you tried resending service books to see if that helps?

To resend service books, see http://www.blackberryfaq.com/index.p...rvice_books%3F
__________________
- Ira
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.