BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-19-2010, 03:18 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: May 2008
Model: 9780
Carrier: Pigeon
Posts: 250
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser Problems

Please Login to Remove!

Hey gang! Question #2:

For some reason I cannot 'click' on any buttons when using the browser. It worked fine up until the last few days but doesn't work now.

For example, when I go to hotmail.com and try to 'sign in', I cannot click on sign in. I scroll the cursor over the button and click or it send (as I have done from day 1) but for some reason it doesn't work anymore.

Any (more) help?

Thanks Blackberry masters!
Offline  
Old 04-19-2010, 03:30 PM   #2 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,071
Post Thanks: 139
Thanked 140 Times in 121 Posts
Default

A battery pull should correct this issue.
__________________
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits.
When you take things for granted, the things you are granted, get taken.
Even a mosquito doesn't get a pat on the back until it starts to work.
Too many people miss the silver lining because they're expecting gold.
[BES 5.0.3 / GroupWise 2012 HP2]
Offline  
Old 04-21-2010, 08:06 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Having same issues with my tour...battery pull does not correct this...when using browser on any page including this one it does not open buttons or tabs that the cursor is pointed at but everything else instead anybody have any other ideas?
Offline  
Old 04-21-2010, 08:18 AM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.0
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,752
Post Thanks: 16
Thanked 503 Times in 489 Posts
Default

Wirelessly posted

Try the battery pull again. But before you do, delete browser cache, history, and cookies. Then, with the power on, remove the battery and wait a good minute or two before you replace it.

By the way, if you are reading BBF on the device, try http://wap.blackberryforums.com. Be sure to set your preferences immediately; you won't be happy with the defaults.
__________________
- Ira
Offline  
Old 04-21-2010, 11:53 AM   #5 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.0
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,752
Post Thanks: 16
Thanked 503 Times in 489 Posts
Default

Wirelessly posted

Quote:
Originally Posted by 3gwda
I also encountered this problem.
And?
__________________
- Ira
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.