BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-22-2010, 02:37 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Mobile One
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Unable to Link emails (previously ok)

Please Login to Remove!

Hi guys...

Not sure what happened to my bb, but i cant link my office emails anymore.
It all started last week when i changed my password on my email. So i had to update the password on the bb mobile too. But after i tried to update it, it kept saying password was wrong.

So i tried to update the password via the internet website. Which kept telling me the server address is wrong.

Settings i tried
used the POP/IMAP setting
Email Addy: ****@intergrah.com
Email Server: webmail.intergraph.com.au
Result: Cannot connect to email server or invalid server name:

tried the Microsoft® Exchange (using Microsoft ® Outlook® Web Access):
Web access URL: http://webmail.intergraph.com.au/exchange
Result: Please verify Email address, User Name & Password

tried the Microsoft® Exchange (using Microsoft ® Outlook® Web Access):
Web access URL: webmail.intergraph.com.au
Result: Cannot connect to email server or invalid server name

Please advise what i can do? I have tried both my service provider, and my IT dept, who all maintain there is nothing wrong, and there were no changes to our IT infrastructure nor security.

*the bb withdrawal symptoms are getting bad...
Offline  
Old 04-22-2010, 09:00 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Dec 2005
Location: Everett WA
Model: 4
OS: iOS4
PIN: Whats a pin? lol
Carrier: AT&T
Posts: 582
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I really really doubt your email server is webmail.xxxx.xxx

Try asking IT if it is mail.xxxxx or pop.xxxx
Offline  
Old 04-23-2010, 09:14 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Mobile One
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TheRinger View Post
I really really doubt your email server is webmail.xxxx.xxx

Try asking IT if it is mail.xxxxx or pop.xxxx
I asked my IT Admin again and they confirmed it's correct.
The thing is previously it was configured exactly the same and I had no problems.

This is really puzzling. My other colleagues on the iPhones use the exact same settings with no problems.

My only other option is to ask IT to delete my email and give me a new one. But this will be my last option.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Furnas TT3 Forward Reverse Drum Switch
$749.0
Furnas TT3 Forward Reverse Drum Switch picturePOWER 50 AUTOMATIC GENERATOR-SHORLINE TRANSFER SWITCH MODEL ES50-6N
$150.0
POWER 50 AUTOMATIC GENERATOR-SHORLINE TRANSFER SWITCH MODEL ES50-6N pictureGems Sensors ELS-1100-1 Level Switch. Wey sink, 5VDC, WS. P/N 138167
$75.0
Gems Sensors ELS-1100-1 Level Switch. Wey sink, 5VDC, WS. P/N 138167 pictureLot Of (2) Switching Power Supply 100-240V 50/60Hz BI60-090600-E2
$3.99
Lot Of (2)  Switching  Power Supply 100-240V 50/60Hz BI60-090600-E2 pictureIFM PK6220 Pressure Switch 0-5800 PSI 1/4 NPT NOS
$50.0
IFM PK6220 Pressure Switch 0-5800 PSI 1/4 NPT NOS picture






Copyright © 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.