BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 05-09-2010, 03:43 AM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Jun 2006
Location: California
Model: 9700
Carrier: Tmobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Whats up with my browser?

Please Login to Remove!

So, I took the plunge and went with the 9700 on TMO... so far it has not let me down. Except, I cannot connect to ANY webpages through my browser, whether I'm using my Wifi at home, 3G, or Edge. Its weird, the page just tries to load, and seems to get stuck, screen totally white. Everything else on my phone works flawlessly.

Any input appreciated.
Old 05-09-2010, 05:03 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
dankarlinski's Avatar
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts

Wirelessly posted (White and Nerdy)

Do you have a blackberry specific data plan?
Old 05-09-2010, 06:52 AM   #3 (permalink)
BlackBerry God
aiharkness's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.2
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,871
Post Thanks: 18
Thanked 521 Times in 505 Posts

Assuming you do have a blackberry data plan, here are some things to try:

Hard reset . . . With the power on, remove the battery for 30-60 seconds.

Delete browser cache, cookies, and history.

Resend service books. See How do I Resend Service Books at BlackBerry FAQ - BlackBerryFAQ.
- Ira
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.