BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2010, 12:02 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Singtel
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem: AppWorld 1.1.0.35 Icon Disappeared After Update

Please Login to Remove!

I just updated AppWorld from 1.1.0.33 to 1.1.0.35 few minutes ago. After rebooting, the AppWorld icon just disappeared from my homescreen. I've enabled "Show All" and searched every folder on my BB but still unable to find the icon. Under applications, it is shown that AppWorld is installed. Any help on this issue?
Offline  
Old 06-11-2010, 08:39 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jan 2010
Model: 9630
OS: 5.0.0.591
PIN: N/A
Carrier: TBayTEL
Posts: 269
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Happened to me as well, I had to re-install (a second time) before the icon appeared.
Offline  
Old 06-11-2010, 08:47 AM   #3 (permalink)
Kid Tested. Mom Approved.
 
Raptor464's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Northwest Indiana
Model: 9700
OS: 6.0.0.4xx
PIN: eapple under the sea
Carrier: T-mobile USA
Posts: 3,127
Post Thanks: 0
Thanked 12 Times in 2 Posts
Default

Battery Pull
__________________
BlackBerry 9700: OS 6.0.0.424 FLASH WHITE
The BlackBerry Zone VIP
Follow me on Twitter: http://twitter.com/Raptor464
Offline  
Old 06-11-2010, 10:30 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jan 2008
Location: Campbell CA.
Model: 9700
OS: 6.0.0.424
Carrier: AT&T
Posts: 294
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i just updated appworld and after the initial reboot, the icon is still there. every time i update the OS however, the appworld icon disappears. a reinstall of appworld fixes it, but still annoying.
Offline  
Old 06-11-2010, 03:52 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I had the same problem and no matter what I did, the App World icon would not show up. I was running the official T-Mobile OS (forgot which version) and then decided to upgrade to the latest leaked OS. The App World icon came back after that.
Offline  
Old 06-12-2010, 01:34 AM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
BallHawk3's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Los Angeles
Model: 9700
OS: 5.0.0.714
Carrier: T-Mobile
Posts: 828
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I have the same problem on T-Mobile.

Updated app world not too long ago. Reinstalled serveral times with several reboots and battery pulls. No luck.

It's installed under the app list, but no icon, won't even initiate. Went to appworld website via bb browser and tried to launch an app link in appworld, I keep getting an error about unable to open extension type.
Offline  
Old 06-12-2010, 02:27 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same with me multiple battery pulls plus uninstalling and re-installing BB AppWorld but still no icon.
Offline  
Old 06-12-2010, 03:03 PM   #8 (permalink)
CrackBerry Addict
 
BallHawk3's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Los Angeles
Model: 9700
OS: 5.0.0.714
Carrier: T-Mobile
Posts: 828
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I should also point out, the first time I downloaded it, it was over 900kb which I thought to myself (oh, its much bigger this time). It was upgraded through appworld, which was through the message I got that a new version was available.

When the icon failed to show up, I reinstalled it several times, these installs have showed it to be about 700kb and it was installed through the browser, with the same outcome with no icon.

Strange no?
Offline  
Old 06-13-2010, 08:21 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Gent, BE
Model: 9700B
PIN: N/A
Carrier: Mobistar - Belgium
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem. Battery pull, re-installing or downloading newest OS-version...Doesn't work. Any ideas?
Offline  
Old 06-14-2010, 07:43 AM   #10 (permalink)
New Member
 
LJGS300's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here... Carrier is T-Mobile, please let me/us know what needs to be done to fix. I miss App World
Offline  
Old 06-15-2010, 12:33 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
chetzy's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: UK
Model: 9700
OS: Mac
Carrier: o2 - uk
Posts: 191
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

bb os upgrade was my only solution.
Offline  
Old 06-15-2010, 02:22 PM   #12 (permalink)
New Member
 
LJGS300's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What OS did you update to? I just did an update from T-mobile about a $onth ago...
Offline  
Old 06-15-2010, 03:34 PM   #13 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2008
Location: Las Vegas, Nevada
Model: 9700
OS: BDHP v1.1
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 60
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've upgraded through multiple newer OS' and battery pulls, and AppWorld is still not appearing.
Offline  
Old 06-15-2010, 03:41 PM   #14 (permalink)
New Member
 
LJGS300's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sounds like the issue is with App World. Hopefully they'll fix it soon...
Offline  
Old 06-15-2010, 05:13 PM   #15 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Dec 2006
Model: I747
OS: 4.1.1
Carrier: at&t
Posts: 2,340
Post Thanks: 43
Thanked 117 Times in 107 Posts
Default

You guys might wanna take a peak at this thread which sounds very similar. >> Oh Where, Oh Where Could My BB App World Be?
__________________
The Search tool and BlackBerryFAQ answer many questions.
Offline  
Old 06-16-2010, 05:35 PM   #16 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Att got me to blackberry and they had me use security reset to wipe apps and data/ I left memory card alone. Then I reloaded app world .35 and it worked. I also did a backup and restored contacts messages etc.
Offline  
Old 06-16-2010, 10:20 PM   #17 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chesapeake, VA
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by BallHawk3 View Post
I have the same problem on T-Mobile.

Updated app world not too long ago. Reinstalled serveral times with several reboots and battery pulls. No luck.

It's installed under the app list, but no icon, won't even initiate. Went to appworld website via bb browser and tried to launch an app link in appworld, I keep getting an error about unable to open extension type.
Exact same thing happened. When all else fails; battery pull. When THAT fails ???
Offline  
Old 06-17-2010, 02:38 PM   #18 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,564
Post Thanks: 256
Thanked 260 Times in 246 Posts
Default

Home screen icon disappears after an update to to BlackBerry App World 1.1.0.35
KB22944 - View Document
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.