BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-09-2010, 05:11 PM   #21 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2004
Location: Calgary
Model: 9700R
Carrier: Rogers
Posts: 180
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

enables UMA?? finally after manually using escreen for so long... installing now, and am actually excited to see this thing go!!!
__________________
my office? 9700 tethered to my MBAir
Offline  
Old 08-09-2010, 09:29 PM   #22 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Aug 2006
Model: Bold
Carrier: AT&T
Posts: 344
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So it finally worked after uninstalling and reinstalling on my comp a million times, but is there any way you can get all the original apps to come up in the app loader? They won't come up for me...when I bring up app loader now, only the third party apps...and I need ish like Memopad...
Offline  
Old 08-10-2010, 11:08 AM   #23 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
toddz's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Texas
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 231
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Has anyone found a all language version of the 9700 5.0.0.1446/5.0.0.862 release?

toddz
__________________
T-Mobile 9700 with a working Alt key :P
Offline  
Old 08-10-2010, 01:01 PM   #24 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Location: Central Florida
Model: 9800
OS: 6.0.0.337
Carrier: Evil Globe
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Should I still have no problem since i have upgraded my Desktop Manager to 6.0?
Offline  
Old 08-11-2010, 07:03 AM   #25 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: telkomsel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Probs u'll this a bit silly, can above os working in asian (SEA) carrier???
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 08-12-2010, 05:46 AM   #26 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2009
Model: Bold
PIN: GUTA
Carrier: AT&T
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

jEastAsia package (East Asian languages with Japanese Input) just posted by Hutchison and Singtel.

Hutchison:
Package Version: 5.0.0.1446
Applications: 5.0.0.862
Software Platform: 5.1.0.175
File name: 9700jEastAsia_PBr5.0.0_rel1446_PL5.1.0.175_A5.0.0. 862_Hutchison.exe
File size: 129.1MB
https://www.blackberry.com/Downloads...2BAA6EBC8B872D

Singapore Telecom Mobile Pte Ltd:
Package Version: 5.0.0.1446
Applications: 5.0.0.862
Software Platform: 5.1.0.175
File name: 9700jEastAsia_PBr5.0.0_rel1446_PL5.1.0.175_A5.0.0. 862_Singapore_Telecom_Mobile_Pte_Ltd.exe
File size: 129.1MB
https://www.blackberry.com/Downloads...3314DF2B3CB9CE
Offline  
Old 08-12-2010, 02:23 PM   #27 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2006
Model: 9810
Carrier: Telus
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Can some tell me how to setup UMA ?
Offline  
Old 08-12-2010, 04:00 PM   #28 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2005
Location: Waterloo, Ontario
Model: PRIV
OS: Android 6
Carrier: Rogers
Posts: 523
Post Thanks: 5
Thanked 11 Times in 10 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by psyonic View Post
Can some tell me how to setup UMA ?
UMA is automatic. Connect to Wi-Fi and it will enable if your provider supports it.

I'm on Rogers and I tested it yesterday, I tuend off the mobile network and was making phone calls through Wi-Fi immediately.

Your 3G/2G/GRPS icon will say UMA (((i))) <--Antenna image with range

If Telus does not support it, then I would assume it won't show up.
Offline  
Old 08-12-2010, 04:55 PM   #29 (permalink)
CrackBerry Addict
 
JaguarXJ7's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Halifax
Model: 9810
OS: 7.1.0.714
Carrier: Rogers
Posts: 554
Post Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't know if I am missing something here or what the hell is going on, but media will no longer play since upgrading to this OS version. Pictures are fine, but music and video give an error ..... "An error occurred attempting to play blah, blah, blah."

All worked perfectly before the upgrade so I know its not my files. So please don't tell me I gotta wipe my device ...... I'm really not in the mood to do that.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 08-12-2010, 10:22 PM   #30 (permalink)
CrackBerry Addict
 
JaguarXJ7's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Halifax
Model: 9810
OS: 7.1.0.714
Carrier: Rogers
Posts: 554
Post Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Never mind ...... 3rd battery pull was a charm.

All good now.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 08-13-2010, 02:20 PM   #31 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
DaveTheA's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Calgary, Alberta
Model: 9700
Carrier: Bell Canada
Posts: 165
Post Thanks: 25
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I got an email from RIM notifying me of this... Installed it [had to d'load new loader app] and it's working great. I think this is the first trouble-free OS upgrade I've ever done [no more messing around with betas]...aside from having my icons rearranged a bit.

I did a battery pull before and after the upgrade...maybe that helped?
Offline  
Old 08-13-2010, 11:16 PM   #32 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Celcom
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i installed on my bb, the battery drain like hell..is anyone experience the same?
Offline  
Old 08-14-2010, 11:16 AM   #33 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2005
Location: Waterloo, Ontario
Model: PRIV
OS: Android 6
Carrier: Rogers
Posts: 523
Post Thanks: 5
Thanked 11 Times in 10 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by anasilk View Post
i installed on my bb, the battery drain like hell..is anyone experience the same?
It seems to be noted here in a few places.

After a fresh OS, try not only giving the phone a couple of battery pulls throughout the day, but also give the phone 24-48 hours to 'settle in'

I noticed with a battery at about 80% yesterday, I was able to GPS for 40 minutes, had mobile network onm and wi-fi on but not connected, then played about 2 hours of music. I was also using the web browser. By the end of last night (5am) my battery was at 5%

Today I'll charge it and it will last until Monday night as I'm back to my normal, minimal use.
Offline  
Old 08-14-2010, 07:18 PM   #34 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Celcom
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the update

Quote:
Originally Posted by Cooper View Post
It seems to be noted here in a few places.

After a fresh OS, try not only giving the phone a couple of battery pulls throughout the day, but also give the phone 24-48 hours to 'settle in'

I noticed with a battery at about 80% yesterday, I was able to GPS for 40 minutes, had mobile network onm and wi-fi on but not connected, then played about 2 hours of music. I was also using the web browser. By the end of last night (5am) my battery was at 5%

Today I'll charge it and it will last until Monday night as I'm back to my normal, minimal use.
Offline  
Old 08-15-2010, 08:51 AM   #35 (permalink)
x14
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC
Model: 9800
OS: 6.0.0.546
Carrier: AT&T
Posts: 2,344
Post Thanks: 0
Thanked 17 Times in 16 Posts
Default

Slacker Radio 3.1.121 not working. It installs but no icon.
Offline  
Old 08-15-2010, 01:26 PM   #36 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
evandt's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 9900
Carrier: AT&T
Posts: 103
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm on AT&T seems to be a pretty solid update with no performance issues I'm aware of. I'm bummed they finally killed off the keyboard lock "k" shortcut in this but I suppose it was coming. all of their other phones use that top lock button now and I was on a torth for a week which seems that in OS 6 finally forces the switch forever.
Offline  
Old 08-15-2010, 01:58 PM   #37 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Medic48's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mississauga, Ontario, Canada
Model: 9810
OS: 7.1.0...
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 470
Post Thanks: 4
Thanked 24 Times in 16 Posts
Default

I have 2 Blackberry 9700's both with Rogers Wireless.

1 Blackberry after the upgrade UMA worked, the other it did not. I even tried switching to "Wi-Fi Only" and it changed to "OFF" instead of UMA.

Can anyone shed some light on what may be the issue?

Thanks,
--Phil
__________________
Phil
Emergency Medical & Disaster Response
BlackBerry PlayBook 64GB, 9900, 9810, 9800, 9780, 9700, 9000, 8310, 8220, 8700R, 8100, 8300, 7290
Offline  
Old 08-15-2010, 04:46 PM   #38 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2008
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 36
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i tried this as well , soon as it connected to wifi i was able to make a call but then it went away and doesnt say uma anymore , tried everything not sure how come
Offline  
Old 08-16-2010, 04:26 PM   #39 (permalink)
CrackBerry Addict
 
JaguarXJ7's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Halifax
Model: 9810
OS: 7.1.0.714
Carrier: Rogers
Posts: 554
Post Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Seems to be a little bug in this release that is beginning to p*ss me off. I am losing my notification sounds totally at random and have to reboot to fix. I have had to reboot with this OS version more in the last week than I have since I got this BB. Otherwise, performance seems quite good and fixes some other little quirks I was having. Anyone else have this happen? I may do the dreaded wipe if no one else is having this prob.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile

Just encountered another possible bug ...... My backlight timeout was set for 2 minutes .... For whatever reason it just started timing out at 30 seconds even though it clearly shows 2 minutes being selected. Quickly losing faith in this build. :(

Last edited by JaguarXJ7 : 08-16-2010 at 04:56 PM.
Offline  
Old 08-16-2010, 06:24 PM   #40 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Location: Houston, TX
Model: 9700
OS: 6.0.0.380
PIN: N/A
Carrier: AT&T Wireless
Posts: 59
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Bold 9700 Stuck in the Bootup Process

Hmm. I just tried to upgrade my AT&T 9700 to this release and after it boots, it gets "stuck" on the AT&T World Phone screen. I've done a battery pull.

Suggestions appreciated!

Regards,
Rob
__________________
Rob Alfieri
Senior IT Consultant
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.