BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9700 Series Discussion - Bold 2 (http://www.blackberryforums.com/general-9700-series-discussion-bold-2/)
-   -   Display has gone haywire (http://www.blackberryforums.com/general-9700-series-discussion-bold-2/236866-display-has-gone-haywire.html)

WonkotheSane 09-27-2010 04:34 PM

Display has gone haywire
 
Interesting problem: my 9700's display is 1/3 blue and 2/3 white along a vertical line. You can see the vague outline of activity when you input. Voice commands work. I can dial out that way. However, it now will not complete a back up. Is it hosed, or is there something I can try to fix this? Many thanks.

somerandomguy 09-27-2010 05:52 PM

what caused this?

and as of this point, consider all of your data lost.

Does this happen as the device is booting up? that is, do a batter pull and see if this same problem is there.

if it is, graigslist/ebay is your best bet.

WonkotheSane 10-01-2010 11:41 AM

Quote:

Originally Posted by somerandomguy (Post 1659281)
what caused this?

and as of this point, consider all of your data lost.

Does this happen as the device is booting up? that is, do a batter pull and see if this same problem is there.

if it is, graigslist/ebay is your best bet.

I have no idea what caused it, but it was always there, even after several battery pulls. The phone functioned, but no display. I replaced it under warranty. Fortunately, everything was backed up. It's all good now. Thanks.

Howard S. 10-01-2010 02:02 PM

Glad to hear it worked out for you. Hopefully everyone will heed your experience and backup as often as they can.


All times are GMT -5. The time now is 02:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.