BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-15-2010, 09:57 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
pilot1's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Cincinnati
Model: 9800
PIN: Ball Wizard
Carrier: AT&T
Posts: 129
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Can't open links in emails on 9800

Please Login to Remove!

Hello Everyone,

I am getting an "Invalid Address: www.****.com" (**** are for whatever address there is a link to) when i click the link on the the touch screen or use the trackpad. The same links on the 9700 work fine and open the link. The links are valid, if i cut and paste the link to the address bar it works fine. Any suggestions. Seems like it might be just a setting or something simple.

Thanks,

Mike

P.S. this is a BIS account

Last edited by pilot1 : 08-15-2010 at 10:02 AM. Reason: had to add info
Offline  
Old 08-15-2010, 10:35 AM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,035
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Do you have html enabled?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 08-15-2010, 10:41 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
pilot1's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Cincinnati
Model: 9800
PIN: Ball Wizard
Carrier: AT&T
Posts: 129
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by Dubdub View Post
Do you have html enabled?


Yes . HTML is Enabled. It only seems not to work if it is just a text email with a link. If it is a an HTML email and I click on a photo or button it will open then. Otherwise it just say "invalid address:" Even the notification email sent about this thread, wheni clicked the link, i got the "Invalid address: http://www.blackberryforums.com/gene...-new-post.html "

It's a little frustrating and time consuming if I have to cut and paste every link thats emailed to me.
Edit: I tried disabling HTML and I still got the error message.I went back and Enabled HTML. Still no luck.

Last edited by pilot1 : 08-15-2010 at 10:51 AM.
Offline  
Old 08-16-2010, 07:42 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
pilot1's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Cincinnati
Model: 9800
PIN: Ball Wizard
Carrier: AT&T
Posts: 129
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by pilot1 View Post
Hello Everyone,

I am getting an "Invalid Address: www.****.com" (**** are for whatever address there is a link to) when i click the link on the the touch screen or use the trackpad. The same links on the 9700 work fine and open the link. The links are valid, if i cut and paste the link to the address bar it works fine. Any suggestions. Seems like it might be just a setting or something simple.

Thanks,

Mike

P.S. this is a BIS account


Resolved. Sort of. I wiped the device and reinstalled os6. Backed up apps one at a time and everything is working fine now.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.