BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-16-2010, 04:14 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Lag after entering password or deactivating keyboard lock

Please Login to Remove!

The 9800 has considerable lag after resuming operation after being in keyboard lock mode or after entering the password. After I do one of those things the unit is unresponsive for several seconds (both touchscreen and trackpad). Anyone else having the same problem? I sure hope that they can get a software update out for this.
Offline  
Old 08-16-2010, 08:22 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: New York
Model: 9800
OS: 6.0.0.161
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have the same problem as well -
Offline  
Old 08-16-2010, 09:58 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
sean76's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: NYC
Model: 9700
OS: 6.0.0.358
Carrier: AT&T, VZW
Posts: 704
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Yea, mine has it. Along with a boatload of other issues!
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 08-17-2010, 07:26 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 9800
Carrier: Cingular, the new AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same here. :(
Offline  
Old 08-17-2010, 08:12 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
gtivr6r's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Carpentersville, Illinois
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
Carrier: AT&T
Posts: 131
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope! I'm Good!
Offline  
Old 08-18-2010, 10:13 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have to tell you, the lag on this phone continues to drive me crazy. This is my second unit, too. I may not be able to hang on to this phone if they do not acknowledge this soon.
Offline  
Old 08-18-2010, 12:30 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: Torch
Carrier: ATT
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

same here. then it goes crazy b/c you pressed it a couple of times.
Offline  
Old 08-18-2010, 12:58 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
gtivr6r's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Carpentersville, Illinois
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
Carrier: AT&T
Posts: 131
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

FWIW: Crackberry.com forum users report the same issue.

Seems the new Beta OS 6.0.0.161 fixes the Tin can sound problem and the lag comming out of keyboard lock.
Offline  
Old 08-25-2010, 04:07 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Password Lag

Same issue here. However, I'd swear it has been getting worse and didn't start until after I registered with the corp BES.

I really like the phone but BES policy forces password protection and the lag is very annoying.

Could it be that the phone goes through some type of registration process every time is gets unlocked?

Dan
Offline  
Old 08-25-2010, 04:23 PM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It clears itself once you do a battery pull. However, the darn battery cover is so hard to remove, it is a pain to have to do it every other day.
Offline  
Old 08-25-2010, 05:48 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 91
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bradberry View Post
same here. then it goes crazy b/c you pressed it a couple of times.
YEP! Exactly the same thing here and sometimes the phone just totally freeze and have to do a battery pull. But in all honesty to consider all the pros/cons, I can live with it still, just hoping a new software will be out soon to address all the major/minor issues.

I did install the .161 and can confirm it fix the tin-can sound problem. But ALSO notice the .161 lag more seriously than .141
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.