BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-18-2010, 05:41 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Murphy, TX
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Facebook videos not working??

Please Login to Remove!

I just moved from 9700 to 9800.

I have some videos on my facebook account, I am not sure what format, I have them on MPEG-4 (AVCHD) but I am sure facebook changes the format when I upload them.

Yesterday, I went to Facebook, selected one of my videos and it opened the browser asking for "flash".

The issue is that I used to do the same with the 9700 and it always worked.

As far as I know, flash is not supported on Blackberries, so, How was it displaying it on the 9700? It never asked me for flash, it used to play the video and I never worried about it. (I don't remember if it would open the media player or directly from the browser)
Offline  
Old 08-19-2010, 12:00 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Murphy, TX
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anybody?
__________________
Roberto Garcia
8100 > 9000 > 9700 > 9800
Offline  
Old 08-24-2010, 04:56 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Murphy, TX
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I asked this a few days ago, now that time has passed, anybody has seen this?
__________________
Roberto Garcia
8100 > 9000 > 9700 > 9800
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.