BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-24-2010, 01:38 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Delay on resume???

Please Login to Remove!

Hey everyone. Had my Torch since the day it came out and I'm quite pleased. Only thing that is bugging me is this delay.

From the screen totally black, I hit any button to wake it up.

It asks for my password and I type it in and select enter.

It immediately takes me to the home screen, but nothing is responsive for a good 4-5 seconds. I cannot touch anything, move the cursor around, nothing.

Anyone else?
Offline  
Old 08-24-2010, 02:08 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
gtivr6r's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Carpentersville, Illinois
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
Carrier: AT&T
Posts: 131
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Rumor has it the new leaked 6.0.0.161 OS fixes this issue.
Offline  
Old 08-25-2010, 10:57 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Murphy, TX
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ericnord View Post
Hey everyone. Had my Torch since the day it came out and I'm quite pleased. Only thing that is bugging me is this delay.

From the screen totally black, I hit any button to wake it up.

It asks for my password and I type it in and select enter.

It immediately takes me to the home screen, but nothing is responsive for a good 4-5 seconds. I cannot touch anything, move the cursor around, nothing.

Anyone else?
Correct. You are not the only one. Same here. I hope the firmware mentioned fixes it
__________________
Roberto Garcia
8100 > 9000 > 9700 > 9800
Offline  
Old 08-25-2010, 11:04 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
wazdat1's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Model: 9810
OS: 7.1.0.284
Carrier: AT&T
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 5 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gtivr6r View Post
Rumor has it the new leaked 6.0.0.161 OS fixes this issue.
I'm running the beta and it does fix it.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.