BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-04-2010, 11:12 AM   #21 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by Dubdub View Post
How did you resolve the problem?
Swapped out the phone....I never did the wipe thing,thought maybe it was a device problem that might have been isolated to me,until you posted this thread,which I am glad you did! By chance do you have the .161 installed?
__________________
-tbird57



Last edited by tbird57 : 09-04-2010 at 11:14 AM.
Offline  
Old 09-04-2010, 11:25 AM   #22 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 402
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Dubdub View Post
Yep. Blew away the BBF group in BBM.
How would one join this group, or is it only for mods?
Offline  
Old 09-04-2010, 11:50 AM   #23 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by pokey View Post
How would one join this group, or is it only for mods?
Mods
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 09-04-2010, 11:51 AM   #24 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tbird57 View Post
By chance do you have the .161 installed?
Running the stock .141 that came on it.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 09-04-2010, 11:56 AM   #25 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Dubdub View Post
Running the stock .141 that came on it.
ok then its not a .161 build problem then...
__________________
-tbird57


Offline  
Old 09-04-2010, 01:34 PM   #26 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Several have reported a similar occurrence. Probably a bug somewhere. Mine's been working fine since, however.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 09-04-2010, 03:32 PM   #27 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

*update* my new exchanged device is now doing the same thing,was working fine...now no data!
__________________
-tbird57



Last edited by tbird57 : 09-04-2010 at 03:46 PM.
Offline  
Old 09-04-2010, 04:00 PM   #28 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

Doing a wipe now!
__________________
-tbird57


Offline  
Old 09-04-2010, 04:09 PM   #29 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

OK security wipe worked...now what the heck is going on? software corruption?
__________________
-tbird57


Offline  
Old 09-04-2010, 04:34 PM   #30 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

What was the error code?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 09-04-2010, 05:13 PM   #31 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

was no error code...just stopped all data,no ICMP ping echo,and no connection to blackberry....cant find the reason why..was on the phone for 2hours with tech support
__________________
-tbird57


Offline  
Old 09-04-2010, 06:41 PM   #32 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

maybe conflicting with an application that does not like 6.0...such as facebook? right now I am going to hold off installing and see how things go...things are working OK after security wipe
__________________
-tbird57



Last edited by tbird57 : 09-04-2010 at 06:44 PM.
Offline  
Old 09-04-2010, 06:50 PM   #33 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

I had PocketDay, GoogleMaps, CNN, Weather Channel, Google Sync on mine at the time. Put everything back except Pocket Day
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 09-04-2010, 08:00 PM   #34 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,431
Post Thanks: 43
Thanked 598 Times in 591 Posts
Default

My first though is the new OS does have some incompatibility with some of the Apps.
To bad RIM does not publish a compatibility list, it may help a lot.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Old 09-04-2010, 08:03 PM   #35 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

I had GoogleMaps, CNN, Weather Channel, Google Sync,Google Latitude, FaceBook,Social Feeds. and I just installed the Google's after rewipe..
__________________
-tbird57


Offline  
Old 09-04-2010, 08:43 PM   #36 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

I thought the same tsac, especially with PocketDay.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 09-04-2010, 08:56 PM   #37 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

I think Facebook and Weatherbug should be a suspect in the incompatible category I did the update on facebook and thats when things went south on me.
__________________
-tbird57


Offline  
Old 09-05-2010, 12:47 PM   #38 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

*Update* So far since the security wipe yesterday..I have added my apps back except for Facebook and the the weatherbug app. no problems so far....
__________________
-tbird57


Offline  
Old 09-08-2010, 10:31 PM   #39 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Just FYI... this issue isn't fixed with 6.0.0.214 either.
I've had to security wipe twice to get the carrier data working again.

Poop.
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 09-08-2010, 10:57 PM   #40 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

I hate to hear this,What apps are you running?
Posted via BlackBerryForums.com Mobile

Last edited by tbird57 : 09-08-2010 at 11:00 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.