BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-21-2010, 01:49 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pictures not showing up fullsize in photo gallery?

Please Login to Remove!

My wife's torch is having issues with the photo gallery. I was hoping that some of you may realize the solution to our issue. She loves everything else with it, and there are no other issues. Just this odd issue.

When she take photos of it, the fullsize photos will appear for a day or so. A while later, the fullsize photo will disappear and a "tire" icon will show up, instead of the photo itself.

The photo shows up in the thumbnails, and she can send the photo to my email without any issues. It just won't show up when she wants to see the photo full-size in her torch photo gallery.

You can see the photos showing up no problem in the thumbnail gallery:


However when you pick a photo to see it fullsize, a "tire" thumbnail with a black screen shows up instead of the photo itself as shown:


How do we solve this issue? Thanks. (sorry for the lousy pics from my 9000 Bold, but you can get the gist of our issue)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.