BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-23-2010, 04:04 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
islandguy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 9800
OS: 6.0.0.546
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 73
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default email via menu button

Please Login to Remove!

I have my all my email set up to go to one folder and my sms/mms go it its own folder.
Here's my problem: Say I have a couple sms/mms in its folder and an email comes in. I hold down the menu button to go directly to my email but it will not open the email folder, but open the sms/mms folder instead. This doesn't happen if the sms/mms folder is empty. Is this a bug or is there a setting I need to adjust? Im using os 214.

Thanks
J

Last edited by islandguy : 09-23-2010 at 04:25 PM.
Offline  
Old 09-24-2010, 01:19 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
islandguy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 9800
OS: 6.0.0.546
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 73
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Am I the ONLY one this is happening to?
Offline  
Old 09-24-2010, 12:49 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,688
Post Thanks: 270
Thanked 284 Times in 269 Posts
Default

give it a few days, maybe the person with this same issue is on vacation.


I dont have a text plan to test it with.
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10

Last edited by knottyrope : 09-24-2010 at 12:50 PM.
Offline  
Old 11-03-2010, 01:09 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
islandguy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 9800
OS: 6.0.0.546
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 73
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

bump

its been a while I know, but is anyone else is having this problem? I've upgraded to 284 and I'm still having this problem. Anyone???

Last edited by islandguy : 11-03-2010 at 01:32 AM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.