BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-04-2010, 05:14 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Model: 9800
Carrier: Rogers
Posts: 158
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default glitchy....very glitchy

Please Login to Remove!

So i am loving this phone. just sometimes it's glitches bother me..
So you know how you have the bottom 4 icons on the screen? sometimes the whole row of icons disappear, sometimes there's 8 icons there (2 lines) instead of just 1. i have to reboot in order for it to go back to normal.

There's some other things also, but that one's been happening the most.

Anyone else have this?
Offline  
Old 11-04-2010, 05:22 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

I think maybe you just need to learn how to use the new interface.
What you're describing is not a problem.

You choose how many icons to display by sliding the bar with the view title up and down.
You can show 0 icons, 4 icons, 8 icons, 12 icons, all icons.

You can also slide left/right for entirely different views with different icons.
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org

Last edited by penguin3107 : 11-04-2010 at 05:25 PM.
Offline  
Old 11-04-2010, 05:46 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Model: 9800
Carrier: Rogers
Posts: 158
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No.
I am very well adapted to the new interface.
I have it set to show 4, not 0 or 8.
This will randomly happen after I take it out of the holster and unlock it.
I press the 'hang up button' and the 'menu button'
and NOTHING appears or changes til I reboot the whole phone.
I also know i can slide left/right for different views - that's not the problem. When this happens, I can't even slide.
Offline  
Old 11-04-2010, 06:50 PM   #4 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

I'm not experiencing this glitchiness personally. What OS are you running
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-05-2010, 12:03 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Model: 9800
Carrier: Rogers
Posts: 158
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

6.0 bundle 862 (v. 6.0.0.284 platform 6.4.0.120)
Offline  
Old 11-05-2010, 07:41 AM   #6 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,035
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

.284 has shown a few problems. .337 is the new OS. I am running .246 and it is working well.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.