BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-10-2010, 01:53 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
dphenry's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Indiana, Pennsylvania (USA)
Model: 9800
PIN: 2308F87E
Carrier: AT&T
Posts: 330
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default YOUTUBE Issues

Please Login to Remove!

Just bought a BB 9800 Torch - every time I run the YouTube app it just buffers, help?
__________________
BB 9800 Torch
OS: 6.0
PIN: 2308F87E
Offline  
Old 11-11-2010, 11:22 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2010
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: Orange UK
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm finding that I have to pause and unpause the video to persuade it to play, sometimes.
It's quite annoying actually, but the one common denominator is that I'm on Wi-Fi at the time it happens .... not yet tried YouTube when on 3G.
Offline  
Old 11-12-2010, 12:55 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2009
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 225
Post Thanks: 1
Thanked 11 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dphenry View Post
Just bought a BB 9800 Torch - every time I run the YouTube app it just buffers, help?
Acually, I too noticed Youtube problems starting yesterday -- buffering to stall, even crash and battery pull -- but it did so with some videos but not all. One video among several tries only worked once or twice. Weird...
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-12-2010, 02:35 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2009
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 225
Post Thanks: 1
Thanked 11 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by nathan62969 View Post
Acually, I too noticed Youtube problems starting yesterday -- buffering to stall, even crash and battery pull -- but it did so with some videos but not all. One video among several tries only worked once or twice. Weird...
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Well, I found something corrective for me. I was playing around im the web video search app and in trying to play the same youtube videos there, I kept getting "player error: apn not set.". That reminded me of me disabling the apn settings per a query in another thread to see if the apn settings being disabled made the browser generally faster. So, I went back into Options >Device >Advanced system settings > TCP IP and reenabled the apn settings and reset to default and thar corrected my issue. May be helpful to you?
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-12-2010, 02:56 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
dphenry's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Indiana, Pennsylvania (USA)
Model: 9800
PIN: 2308F87E
Carrier: AT&T
Posts: 330
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: YOUTUBE Issues

Thanks for the suggestion! Works great now!
__________________
BB 9800 Torch
OS: 6.0
PIN: 2308F87E
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.