BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-29-2010, 10:19 AM   #1 (permalink)
DZD
Thumbs Must Hurt
 
DZD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Plano, TX USA
Model: 9800
OS: 6.0.0.450
Carrier: AT&T
Posts: 192
Post Thanks: 2
Thanked 22 Times in 16 Posts
Question Browser issue . . .

Please Login to Remove!

I've noticed that if I use a link within Viigo to open an article in a browser - or if I do the same thing via LinkedIn - the browser becomes unresponsive. That is, I get a white screen - you think it's going to display something but it does not. If you use the Menu Key to toggle between apps and select browser - you are stuck on the white screen. If you go to the Home screen and click the browser icon - same thing - white screen.

I found a thread where someone noted a similar behavior - they thought it was related to the .337 beta but I experience this on .246.

It may be because Viigo or LinkedIn aren't "optimized" for the Torch/OS6.

Has anyone seen similar issues - battery pulled has resolved it - I was hoping .337 would too.

Thanks.
Offline  
Old 11-29-2010, 04:12 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default Re: Browser issue . . .

Well when I try to download Viigo it says this application is not available for your device. So I would say that's your problem if I was guessing!
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-29-2010, 04:15 PM   #3 (permalink)
DZD
Thumbs Must Hurt
 
DZD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Plano, TX USA
Model: 9800
OS: 6.0.0.450
Carrier: AT&T
Posts: 192
Post Thanks: 2
Thanked 22 Times in 16 Posts
Default Re: Browser issue . . .

That could be it - I used Desktop Manager to transfer from my old 9700 to the Torch and it came over. It actually works well - I just don't use the Open in Browser feature.

I think this also occurred in LinkedIn so we'll see - it's only happened twice and I'm not trying to recreate the issue.

Thanks.
Offline  
Old 11-30-2010, 09:03 PM   #4 (permalink)
DZD
Thumbs Must Hurt
 
DZD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Plano, TX USA
Model: 9800
OS: 6.0.0.450
Carrier: AT&T
Posts: 192
Post Thanks: 2
Thanked 22 Times in 16 Posts
Default Re: Browser issue . . .

It just happened again! This time I wasn't doing anything specific - I had used the browser earlier in the day - then a few moments ago I clicked the browser icon and nothing happened. I then used the Switch Application and selected the browser and it just stayed at that screen. A battery pull solved it.

Wonder if .337 resolves this. Has anyone experienced this issue?

I do see that the LinkedIn app is always running even after a battery pull. I 'll delete that app and see if this occurs again.

Stay tuned.

Posted via BlackBerryForums.com Mobile

Last edited by DZD : 11-30-2010 at 09:08 PM.
Offline  
Old 12-01-2010, 12:26 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2005
Location: AZ
Model: 9900
Carrier: ATT
Posts: 1,111
Post Thanks: 0
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by DZD View Post
I've noticed that if I use a link within Viigo to open an article in a browser - or if I do the same thing via LinkedIn - the browser becomes unresponsive. That is, I get a white screen - you think it's going to display something but it does not. If you use the Menu Key to toggle between apps and select browser - you are stuck on the white screen. If you go to the Home screen and click the browser icon - same thing - white screen.

I found a thread where someone noted a similar behavior - they thought it was related to the .337 beta but I experience this on .246.

It may be because Viigo or LinkedIn aren't "optimized" for the Torch/OS6.

Has anyone seen similar issues - battery pulled has resolved it - I was hoping .337 would too.

Thanks.
Do you really need Viigo anymore on OS6 ? Since the new browser supports all the features of what Viigo used to do. I never had luck on opening a link in browser.
I don't use Viigo on OS6 and everything is working fine.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 12-01-2010, 07:06 PM   #6 (permalink)
DZD
Thumbs Must Hurt
 
DZD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Plano, TX USA
Model: 9800
OS: 6.0.0.450
Carrier: AT&T
Posts: 192
Post Thanks: 2
Thanked 22 Times in 16 Posts
Default Re: Browser issue . . .

What exactly in OS6 replaces Viigo? With Viigo I still have all of my "channels" from weather to news to RSS feeds. I added some channels to the "Social Feeds" app but the Viigo UI crams a lot more info into the screen.

Thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Browser issue . . .
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Browser Configuration Issue on 9105 dududuckling General 9100 Series Discussion - Pearl2 0 09-17-2010 01:53 PM
Issue: I get HTTP 500 error when I am using blackberry browser mahjabeen General BlackBerry Discussion 1 07-17-2010 10:51 AM
Browser Security Issue (v.138 And Lower) Preroll General 8300 Series Discussion - Curve 0 02-22-2010 11:04 AM
Hotspot Browser vs. Internet Browser EricScott General 9000 Series Discussion - Bold 7 11-26-2008 09:39 AM
BES 4.1 SP2 for Microsoft Exchange - Now Available jibi BES Admin Corner 51 01-10-2007 09:30 AM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.