BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-20-2011, 07:30 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Yet another email question

Please Login to Remove!

I've searched all over the net for a solution to this email problem. And I've done everything that's been recommended from everyone.

Hereís my situation:

Iíve got two email accounts on my torch. One is a work account running on enterprise. The other is a personal account from a personal website. Up to yesterday, both accounts were working fine. I was able to send and receive email . This morning, my personal account wasnít receiving email and I canít send anything.

I started by deleting the personal account from the Blackberry BIS site.
I then deleted the service books from my BB.
I then pulled the battery for 5 minutes.

After reinstallation of the bat, I created a new email account through the bis site.
I then resent the service books
I then re updated the host routing tables
The bis site says the account is created and I get the Activation Server email.

Now, when I try to send an email to my personal account, my bb doesnít receive it. I can verify the account received it by logging on through my computer. I can create an email (in my personal account) and send it, without any error, but the recipient address doesnít receive it (no idea where itís going).

I checked with my web hosting provider regarding the actual settings and this is what he gave me (which I verified Iím compliant with):
Server: mail.oakdaleaircraft.com
Port: 143
SSL: unchecked
Email (Wireless) Reconciliations: On
Conflicts: Mailbox Wins
Delete On: Mailbox & Handheld

So Iím out of ideas here. I tried creating a separate gmail and yahoo account and install them on the bb, both of which work. Just not sure whatís up with my personal account.

Anyone have any ideas?

Thanks

Mag
Offline  
Old 04-20-2011, 07:36 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default Re: Yet another email question

Sounds like your enterprise server is now blocking BIS access by way of new IT Policy rules.
Have you spoken to your IT department at your job?
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Yet another email question
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BB 8900 hotmail issue: The End user will receive the email with question marks if usi baraka081608 General 8900 Series Discussion - Javelin 2 04-07-2009 02:03 AM
Unite! Help Guide Sith_Apprentice BlackBerry Unite 17 12-25-2008 02:08 PM
Beta Review: Empower HTML Email Viewer Beta for BlackBerry Entropy666 BBF Reviews 10 12-20-2007 07:40 PM
Prerelease Review: BlackBerrySmart Email Viewer Beta Entropy666 BBF Reviews 4 07-17-2007 10:09 AM
POP email question scotsil27 General Legacy Device Discussion 5 05-31-2006 10:04 AM





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.