BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-15-2007, 05:21 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 221
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Google Maps Problem--New 8310

Please Login to Remove!

Google maps worked for about 30 minutes. During second or third use, got error message indicating that no network connection was available and I should check signal. I was in good signal area. From that point on, GM hung on this map point and showed "0kb loading". Permissions for GM all set to ALLOW. Any ideas? Thanks....
__________________
Jeff
______________
8830 On Verizon BES
8900 on AT&T BIS

http://twitter.com/nittwidder
Offline  
Old 10-15-2007, 05:46 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Check Options > Advanced > GPS and refresh, does your GPS work there?
Offline  
Old 10-15-2007, 05:52 PM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Sounds like a network issue, not a GPS issue. Did you try rebooting the device? Also, be sure and put in the apn settings under Options >Advanced Options >TCP.
Offline  
Old 10-15-2007, 05:52 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 221
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes. And reinstall of GM seems to be working, for now. Thanks.
__________________
Jeff
______________
8830 On Verizon BES
8900 on AT&T BIS

http://twitter.com/nittwidder
Offline  
Old 10-17-2007, 10:41 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default GPS black

I am also having similar problems with GM. I tried to refresh GPS and after searching for satellites, it came with no information. latitude 0 ,etc.

can there be another cause for this problem? My gf has a 8700 from TMobile and her GM works well, while mine is useless.

thank you
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.