BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-17-2007, 04:43 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default displays new email, but mailbox is empty

Please Login to Remove!

i've got 3 email accounts set up, 1 says 1 new message, the other says 3, but when i open the mail box no new messages are there.
also when sending it doesn't show as being sent on the handset even though they are going through.

any suggestions much appreciated.
Offline  
Old 10-22-2007, 01:44 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem this weekend. The only thing that helped was doing a complete reset and wiping everything out...

If anybody's got a better suggestion...I'm all ears!
Offline  
Old 10-22-2007, 05:44 AM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Wirelessly posted (Verizon 8830: BlackBerry8830/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105)

Did the problem go away if you changed themes?
I have noticed the problem with some today themes.
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 10-22-2007, 05:52 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Dublin
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: O2 Ireland
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is the date and time correct on the device? I know it sounds silly but I've come across that a few times and it was that simple.
Offline  
Old 10-22-2007, 07:11 AM   #5 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App6+
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,038
Post Thanks: 52
Thanked 777 Times in 737 Posts
Default

Might want to check a folder to see if something got placed there. Also try pulling the battery for about 30 seconds and letting the device reboot.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

MSA ALTAIR 2X SINGLE GAS DETECTOR, Multi-Gas CO/NO2,Phosphorescent, New
$527.0
MSA ALTAIR 2X SINGLE GAS DETECTOR, Multi-Gas CO/NO2,Phosphorescent, New pictureMSA Altair 0-100 PPM LCD Hydrogen Sulfide H2S Single-gas Detector 10092521
$38.0
MSA Altair  0-100 PPM LCD Hydrogen Sulfide H2S Single-gas Detector 10092521 pictureMSA Altair 4X Multi-Gas 4-Gas Detector Monitor 10107603 (LEL, O2, CO, H2S)
$349.99
MSA Altair 4X Multi-Gas 4-Gas Detector Monitor 10107603 (LEL, O2, CO, H2S) pictureMSA 10107603 ALTAIR® 4X Multi-Gas Detector – LEL, O2, CO, H2S BRAND NEW IN BOX
$685.0
MSA 10107603 ALTAIR® 4X Multi-Gas Detector – LEL, O2, CO, H2S BRAND NEW IN BOX pictureMSA ALTAIR 5X 10106727 SO2 REPLACEMENT SENSOR- N.I.B.
$500.0
MSA ALTAIR 5X 10106727 SO2 REPLACEMENT SENSOR- N.I.B. picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.