BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-19-2007, 08:05 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Sep 2006
Location: Philly, PA
Model: 3GS
Carrier: at&t
Posts: 536
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BIS down?

Please Login to Remove!

I have not been able to receive email on my 8100c for the last few hours. Anything going on?
Offline  
Old 10-19-2007, 08:09 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,823
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

Have you popped the battery out and in?
<routine 1>
Offline  
Old 10-19-2007, 08:13 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Sep 2006
Location: Philly, PA
Model: 3GS
Carrier: at&t
Posts: 536
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes. And I recent service books, did the register now under host routing table. The only thing I have not done yet was delete my yahoo email and re-add it. Actually, test emails are not even reaching my desk-top. Something must be up with yahoo.

Last edited by walds11 : 10-19-2007 at 08:24 PM.
Offline  
Old 10-19-2007, 08:15 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
blakeatl's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Atlanta area
Model: 8100
OS: 4.5.0.102
Carrier: T-mobile
Posts: 1,686
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mines is working fine in Atlanta.
__________________
Build Your Business Even If You Are On A Budget.
Magnetic Sponsoring
Offline  
Old 10-19-2007, 08:29 PM   #5 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Working fine in NH. last email was received at 8:01 PM.
Offline  
Old 10-19-2007, 08:31 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
gameboy213's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Los Angeles, CA
Model: 9630
OS: 4.7
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 340
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

fine in LA, CA
Offline  
Old 10-19-2007, 11:02 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Francisco, CA
Model: 9700
Carrier: at&t
Posts: 118
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

mine is also NOT working in san francisco.....
__________________
9700, 9000, 8310, 8300, 8700c, Red 8110, Red 8100, 7130c
Offline  
Old 10-20-2007, 12:26 AM   #8 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
archer6's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: California, USA
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 1,105
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Working just fine in Central CA. It's a good thing too.....I'm such an addict....
__________________
My All Time Favorite: _RED-8310_ Backups: 7130c, 8100, O2 8300, at&t 8300, 8700c, 8800, 8820
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.