BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-07-2007, 10:11 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: HThk
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES not working after upgrading to exchange 2007

Please Login to Remove!

Hi All,

We had bes 4.1.4 runnign on Exchange 2003, we have installed new exchange 2007 machine and moved all the users to that server, we had set the relevan permisiion for the besadmin on the exchange 2007 and on the blackberry manager we can see the users are on the new server and we can also succesfully add new users from the 2007 server however the problem is since then the e-mail on the blackberry are not working and we canoot activate new blackberry users
any idea anyone ?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

LEYBOLD TRIVAC TYP 31 VACUUM PUMP P909
$115.0
LEYBOLD TRIVAC TYP 31 VACUUM PUMP   P909 pictureOHMEDA PVS SP1500 SP 1500 1.5hp 120 OR 230V STAND ALONE VACUUM PUMP
$295.0
OHMEDA PVS SP1500 SP 1500 1.5hp  120 OR 230V STAND ALONE VACUUM PUMP  pictureKF40 NW40 Vacuum Clamps Key, HPS, and others
$3.75
KF40 NW40 Vacuum Clamps Key, HPS, and others pictureORECK XL COMMERCIAL/PROFESSIONAL UPRIGHT VACUUM - XL2100RH
$98.0
ORECK XL COMMERCIAL/PROFESSIONAL UPRIGHT VACUUM - XL2100RH pictureEdwards iXH3045H Dry Vacuum Pump~New
$21845.0
Edwards iXH3045H Dry Vacuum Pump~New picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.