BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-09-2007, 07:17 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: Vivo
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Java App: Error 406 when trying to connect to a Webservice

Please Login to Remove!

Hi all,

I need some support on this problem:

I have an Java ME application running on a 8700g with BES configured. When this application binds a http connection, it receives a 406 http status and the application could not run correctly. I had already configured the BES allowing Java connections.

I had already made some tests:

1- Running the same application on the same device with BIS configured, and it worked.
2- Installed Opera Mini on this BB/BES and it worked.

Can anyone help me on that? Any idea?

Thanks in advance.
Claudio
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Used Motherboard Mainboard for MSI K5561T NEO 6 Socket 74313 DDR
$39.99
Used Motherboard Mainboard for MSI K5561T NEO 6 Socket 74313 DDR  pictureLam Research MOTHER BOARD VTM ASSY 810-810193-003 - REV. C
$1800.0
Lam Research  MOTHER BOARD VTM ASSY 810-810193-003 -  REV. C pictureWaters 717 Autosampler Mother Board PN: PCB 055808 Used
$90.0
Waters 717 Autosampler Mother Board PN: PCB 055808  Used pictureConair Tempro 10001181 Microcomputer Control Motherboard Circuit Board Used
$200.0
Conair Tempro  10001181  Microcomputer Control Motherboard  Circuit Board Used pictureThermotron 2800 motherboard
$199.99
Thermotron 2800 motherboard picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.