BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-24-2005, 06:18 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Washington DC
Model: 7230
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Tmo Yahoo Inbox problems

Please Login to Remove!

Problems accessing Yahoo Inbox from BB. I got to the wap.oa.yahoo.com web site and can get to all of my email folders and open/read emails in each of the folders (trash, bulk mail, sent etc...) EXCEPT the Inbox. Funny thing is when displaying my folders the correct number of unread emails in my Inbox is displayed. So it at least recognizes I have email waiting to be read.

The error returned to the BB is a 500 error (internal server). I tried accessing the same web site from my PC browser and everything works perfectly.

I phoned Tmo tech support and they had me remove sim/battery and said they re-registered me on network. Didn't help.

I have no problem paying Yahoo the $20 to upgrade account but I really don't want yahoo email forwarded to the BB. I use Yahoo for my "junk" but still need to check it on occasion.

So the only folder I can't open is the Inbox. This worked fine a last time I tried a few weeks ago, so I am now baffled why this suddenly is not working...

My BB: BB 7230 BWC, OS 4 with T Zones browser

Any thoughts on why this would stop working?
Offline  
Old 06-24-2005, 08:29 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2005
Location: DC area
Model: 8520
Carrier: TMO
Posts: 527
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

For me it's the inbox and the bulk folder. All others work fine. This started happening only a few days ago.

BB 6230 with OS 4.0 BWC
Offline  
Old 06-24-2005, 05:01 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Washington DC
Model: 7230
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just tried my bulk mail folder and it opened just fine. I then opened the inbox and it opened! I can now get to all of my email. Very starnge...
Offline  
Old 06-24-2005, 08:20 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2005
Location: DC area
Model: 8520
Carrier: TMO
Posts: 527
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

From Wednesday to Friday at 3:30 pm EDT it would not work then at 3:30 or so it worked again. Maybe Yahoo fixed so ething today?
Offline  
Old 06-25-2005, 09:30 AM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
rsun's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Delaware, USA
Model: 8320
Carrier: at&t/T-Mobile/Verizon
Posts: 747
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The least troublesome way I use the BlackBerry Web Client is to use POP and actually delete everything from the source, so it's only in my BlackBerry Web Client.
__________________
Richard Sun
[email address]
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.