BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-08-2006, 06:40 PM   #81 (permalink)
New Member
 
miamibuffs's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

All Outlook Web Access emails have come through today and yesterday. I think they got it fixed.
Offline  
Old 08-08-2006, 10:14 PM   #82 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700c
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having a similar problem.

I use a redirector at work (until they get me set up on BES) for Lotus Notes, and I can get all of my email, no problem. If I respond to any email it sends a blank email. I can start an email, and it sends over just fine.

Thoughts? I am on Cingular, 8700c.
Offline  
Old 08-09-2006, 07:59 AM   #83 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7290
Posts: 682
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Redirector was made for use only w/ Exchange accounts
not sure how it's even working w/ your Lotus account
Offline  
Old 08-09-2006, 06:45 PM   #84 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700c
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sorry, not a redirector, but a mail connector. I got it off of the disc with the blackberry.
Offline  
Old 08-09-2006, 07:21 PM   #85 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7290
Posts: 682
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

then it's redirector...you can only get mail connector by downloading it from your BIS account

either way uninstall/reinstall the softwra and see if that does the trick
Offline  
Old 08-09-2006, 07:23 PM   #86 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700c
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

not a redirector, I am just not saying it right. It says mail connector.

I will try to reinstall.
Offline  
Old 08-09-2006, 08:54 PM   #87 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700c
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok, reinstalled.......didn't fix the problem.
Offline  
Old 08-09-2006, 09:06 PM   #88 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2006
Location: Mississauga, Ontario
Model: 9800
Carrier: Rogers
Posts: 34
Post Thanks: 12
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm in Canada with Rogers Wireless and I've received email messages with header only, on a 7100v. Sorry top contradict you but the problem does exist for Rogers. Do you want more details?
Offline  
Old 08-09-2006, 09:16 PM   #89 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700c
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

whoops, double post
Offline  
Old 08-13-2006, 02:13 AM   #90 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8320
Carrier: t-mobile
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

seems to be fixed now for me (I'm with Cingular/bb8700c)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Type K Statinless Steel Thermocouple Probe, 12" Long x 1/4" Dia, Miniature Conn.
$5.0
Type K Statinless Steel Thermocouple Probe, 12K Type Thermocouple Temperature Sensors Plug Adaptor (Banana Plug)
$2.5
K Type Thermocouple Temperature Sensors Plug Adaptor (Banana Plug) pictureBiddle 72-3261-72 Thermocouple Potentiometer
$70.0
Biddle 72-3261-72 Thermocouple Potentiometer pictureCincinnati Milacron 3-531-3957A Rev. C ThermoCouple Interface 35313957A (TSC)
$89.99
Cincinnati Milacron 3-531-3957A Rev. C ThermoCouple Interface 35313957A (TSC) pictureTegam Type K Thermocouple Probe Model 8715, 6" Stainless Steel Tip 750F max
$11.99
Tegam Type K Thermocouple Probe Model 8715, 6






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.