BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-05-2008, 04:43 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Telus
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pearl Delays to Ring

Please Login to Remove!

HI everyone,

I just got my pearl, it was working fine, then today... when someone calls me, it vibrates once or twice then it starts ringing.. when it use to ring right away as it should! it does this for any profile......

any ideas? thx
Offline  
Old 01-05-2008, 04:46 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,732
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Have you gone in to edit profiles and looked? Sounds like it is set to vobrate + tone. Don't know how you could change it without knowing, but that's what it sounds like.
__________________
- Ira

Last edited by aiharkness : 01-05-2008 at 04:46 PM.
Offline  
Old 01-05-2008, 04:50 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Telus
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes I did change it to that...... but it shouldn't delay like that.... my windows mobile device rang immediately and vibrated.... blackberry should be like that also in that case
Offline  
Old 01-05-2008, 04:53 PM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,732
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

It is what it is.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-05-2008, 05:00 PM   #5 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sticker99 View Post
Yes I did change it to that...... but it shouldn't delay like that.... my windows mobile device rang immediately and vibrated.... blackberry should be like that also in that case
the blackberry has nothing to do with a WM device. Its vibrate then ring on the blackberry.
Offline  
Old 01-06-2008, 02:21 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
kolosus's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The other thing you may also want to check is the size of the ringtone. Is it big? My bb was loading this big ringtone and playing it... There were problems. Then I learned to trim it and then everything was fine. Besides checking the ring profile that's the only thing that comes to mind. Good luck.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.