BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-02-2005, 05:11 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Lost color after 4.0 upgrade

Please Login to Remove!

I just did the 4.0 upgrade on my ATT 7280. After the upgrade, virtually all the color on the BB is gone. Only the mMode and BrickBreaker icons on the main page are color, all of the other icons and text are black and white. The graphics are much "plainer" as well. Any ideas on a fix?

Thanks,
Malcolm
Offline  
Old 07-02-2005, 05:33 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
acnst's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Germany
Model: 9700
PIN: not configured
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,527
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

During loading of the firmware for some reason the theme file was not loaded. I would just redo the firmware upload on your device and everything should be fine afterwards.
__________________
Deutsches Blackberry Forum - visit www.blackberry-forum.de


for Microsoft Exchange

Offline  
Old 07-02-2005, 10:17 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the pointer! Themes are new to me. I had to delete an older 3rd-party app, but I got the theme file loaded properly.

Thanks,
Malcolm
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.